Joieria Petritxol està situada en el cèntric carrer del mateix nom de Barcelona. Tenen més de 28 anys d’experiència en el sector de la joieria, la rellotgeria i són especialistes en aliances de casament.

Ofereixen un servei personalitzat i a mida, treballant al costat de cada client per a aconseguir una aliança el més personal possible, que mostri cada sentiment per tots costats. Aquesta filosofia els permet tenir uns resultats excel·lents que fan que les parelles de nuvis quedin encantades.

Dissenyen des de l’inici joies pensades i adaptades al gust dels nuvis, assessorant i orientant-vos per aconseguir un resultat plenament satisfactori. Podreu seguir pas a pas l’evolució en l’elaboració de les joies. Podreu gaudir d’aliances amb or, perles, diamants i pedreria d’alta qualitat.

Tenen com a objectiu aconseguir una experiència de compra plena amb un tracte personal, professional i experimentat que no trobareu enlloc.

A la Joieria Petritxol podreu trobar aquella aliança que us acompanyi durant la resta de la vostra vida, un petit anell que porta grans sentiments dins, amb la que haureu viscut els millors moments, com el dia del vostre casament.

Tenen una àmplia col·lecció on pots trobar totes les combinacions de color, forma i textura que desitgis: groc, blanc, combinat, vermell, préssec, polides, matisades, ratllades… I si ho desitges, junts podeu fer l’aliança que tu imaginis.

Veniu i porteu les vostres idees, us escoltaran i sgur que en sortireu ben satisfets!

Una joieria artesana, amb personalitat i tracte proper que compta amb una història i trajectòria darrere que avala la seva bona feina. Podreu deixar a les seves mans l’aliança dels vostres somnis!

Preguntes freqüents
  1. Realitzeu dissenys a mida?
    Sí.
  2. Quins estils treballeu?
    Clàssica, Contemporània, Avantguardista, Vintage, Fantasia...
  3. Disposeu de col·lecció pròpia o treballeu amb diferents firmes?
    Pel que fa les aliances de noces, disposem tant de dissenys propis com d'altres firmes.