A la Joieria Rodríguez de Platja d’Aro trobareu la joia que esteu buscant per al vostre casament. La joieria més antiga de Platja d’Aro vetlla per oferir-vos el millor servei pel dia del vostre enllaç.

Treballen tot tipus de joies, en especial les aliances. Conscients de la importància de triar les més adequades, i que sovint no és fàcil, posen a la vostra disposició una aplicació informàtica, perquè amb temps, tranquil·litat i sense cap pressió trieu i dissenyeu les aliances que millor s’adaptin als vostres gustos, còmodament des de casa.

Trieu el gruix, el metall, el color, els diamants, controlant el pressupost a l’instant en tot moment. A la mateixa joieria us donaran les indicacions necessàries perquè pugueu redissenyar les vostres aliances tantes vegades com faci falta i fins que quedeu plenament convençuts.

A banda d’aliances i anells de promesa, ofereixen rellotgeria, i un ampli ventall de joies d’argent i or: arracades, braçalets, penjolls i collarets.

El seu tracte i atenció són impecables. Estan al vostre servei des de fa 3 generacions.  Rebreu el millor assessorament sense cap tipus de pressa ni pressió, sempre pensant en el millor per a vosaltres; sortir convençuts que les joies que hi heu comprat, són les que sempre havíeu desitjat.

La joieria està oberta tot l’any de dilluns a diumenge. Els diumenges tarda d’hivern romandra tancat, excepte campanya de Nadal.  Vacances per Carnaval.

Preguntes freqüents
  1. Quins tipus d'articles disposen?
    Anells de compromís, aliances de noces, arracades, collarets, braçalets, rellotges, penjolls i rellotgeria d'home i dona.
  2. Es fan dissenys a mida?
    Sí. Les aliances són complementament personalitzables.
  3. Tenen col·lecció pròpia?
    Treballem tant peces artesanals fetes a mida com col.leccions de proveïdors i fabricants nacionals.