Contacte

A la Joieria Rodríguez de Platja d’Aro trobareu la joia que esteu buscant per al vostre casament. La joieria més antiga de Platja d’Aro vetlla per oferir-vos el millor servei pel dia del vostre enllaç.

Treballen tot tipus de joies en especial les aliances. Conscients de la importància de triar les més adequades, i que sovint no és fàcil, posen a la vostra disposició una aplicació informàtica, perquè amb temps, tranquil·litat i sense cap pressió trieu i dissenyeu les aliances que millor s’adaptin als vostres gustos, còmodament des de casa. Trieu el gruix, el metall, el color, els diamants i fins i tot en sabreu el preu a l’instant. A la mateixa joieria us donaran les indicacions necessàries perquè pugueu dissenyar les vostres aliances tantes vegades com faci falta i fins que quedeu plenament convençuts.

A banda d’aliances i anells de promesa, ofereixen rellotgeria, i un ampli ventall de joies d’argent i or: arracades, braçalets, penjolls i collarets des de fa 3 generacions.

El seu tracte i atenció són impecables. Rebreu el millor assessorament sense cap tipus de pressa ni pressió, sempre pensant en el millor per a vosaltres; sortir convençuts que les joies que hi heu comprat, són les que sempre havíeu desitjat.

La joieria està oberta tot l’any de dilluns a diumenge. Vacances per Carnaval.

Preguntes freqüents
  1. Quins tipus d'articles disposen?
    Anells de compromís, aliances de noces, arracades, collarets, braçalets, rellotges, penjolls i rellotgeria d'home i dona.
  2. Es fan dissenys a mida?
    Sí. Les aliances són complementament personalitzables.
  3. Tenen col·lecció pròpia?
    Treballem tant peces artesanals fetes a mida com col.leccions de proveïdors i fabricants nacionals.