rue_peralta_joiers_logo

A Rué Peralta Joiers, va néixer l’any 1969 i, és una joieria familiar artesana. Són apassionats per aquest món i per tot el que l’envolta, amb una llarga trajectòria que els converteix en tots uns professionals.

Es troba al cor de Lleida i destaca pel seu tracte pròxim i per la seva varietat de joies que tenen per oferir-vos. El seu objectiu principal és aconseguir trobar la joia o aliança, a mida i gust dels nuvis, per tal de crear sensacions i il·lusions úniques, tant per ell com per a ella.

A Rué Peralta Joiers compten amb el seu propi taller, on fabricaran les vostres aliances personalitzades i perfectes per al vostre amor, en el dia més especial per a vosaltres.

Us podran fer aliances a partir de qualsevol idea que tingueu. També, a més de treballar amb les tècniques clàssiques per a la fabricació de joies, disposen de recursos per treballar amb l’última tecnologia com, per exemple, el modelat en 3D. A més, podreu escollir entre:

 • Or
 • Or blanc
 • Amb brillants
 • Amb perles
 • Amb pedres precioses.

A Rué Peralta Joiers, no us faltarà de res per a lluir durant el dia del vostre casament. A més, disposen de les marques més actuals del mercat i d’èxit mundial com ara, Pandora, Thomas SaboTW SteelEllementBreil, Lotus i Viceroy, entre d’altres.

No us ho penseu més, i poseu-vos en contacte amb ells per a fer realitat l’aliança que tant heu somiat. A Rué Peralta Joiers superaran les vostres expectatives!

Preguntes freqüents
 1. Quins productes oferiu més?
  Anells de compromís, aliances de matrimoni, collars, arracades, polseres, rellotges...
 2. En quin estil de joieria està especialitzada?
  Clàssica, vanguardista, vintage...
 3. Realitzeu dissenys a mida?
  Sí.