L’any 1969 neix la Joieria Rué Peralta, una joieria familiar artesana, apassionada per aquest món i per tot el que l’envolta. Es troba al cor de Lleida i destaca pel seu tracte pròxim i per la seva llarga llista de joies que us ofereixen. El seu objectiu principal és aconseguir trobar la joia o aliança, a mesura i gust del consumidor per tal de crear sensacions i il·lusions úniques, tant pel nuvi com per la núvia.

Compten amb taller propi per a fabricar les vostres aliances personalitzades i perfectes per a sellar el vostre amor el dia del vostre casament. Us podran fer aliances a partir de qualsevol idea que tingueu. També, a més de treballar amb les tècniques clàssiques per a la fabricació de joies disposen de recursos per treballar amb l’última tecnologia com per exemple el modelat 3D. A més, podreu escollir entre: or, or blanc, amb brillants, amb perles, o amb pedres precioses.

A la Joieria Rué Peralta, no us faltarà de res per a lluir en el vostre gran dia! A més, disposen de les marques més actuals i d’èxit mundial com Pandora, Thomas SaboTW SteelEllementBreil, Lotus i Viceroy, entre altres. No us ho penseu més i poseu-vos en contacte amb ells per a fer realitat els vostres somnis! Superaran les vostres expectatives!

Preguntes freqüents
 1. Quins productes oferiu més?
  Anells de compromís, aliances de matrimoni, collars, arracades, polseres, rellotges i molt més!
 2. En quin estil de joieria està especialitzada?
  Clàssica, Vanguardista, Vintage...
 3. Realitzeu dissenys a mida?
  Sí.
 4. Preu?
  A partir de 100€.