Joieria Rafa ofereix als nostres clients luxe i exclusivitat a través d’una àmplia selecció de peces úniques, joies per encàrrec i dissenys personalitzats.

Tenint sempre present com a prioritat, mantenir la satisfacció del nostre clients, abordem el repte d’apropar a tothom el gaudir d’una joia, un rellotge, unint l’exigència de qualitat a un preu raonable.

Conscients de la idea que una joia transcendeix la moda i el temps, oferim a més, el servei de reparació i fabricació. Aquest es troba sustentat en una llarga experiència de taller i producció de peces elaborades artesanalment pels nostres joiers experts. El manteniment de les seves joies, farà que aquestes llueixin sempre, tan enlluernadors com el primer dia.

Preguntes freqüents
 1. Quins tipus d'articles disposen?
  Anells de compromís, aliances de noces, arrecades, collarets, polseres, rellotges, penjolls, arres...
 2. Es fan dissenys a mida?
  Sí, fabriquem tot tipus de joies i ens adaptem al gust dels clients.
 3. Tenen col·lecció pròpia?
  Sí.
 4. Quines firmes treballen?
  Sector, Lotus, Guess, Jaguar, Morellato, Festina, Just Cavalli, Viceroy, Liska, Finor, Hello Kitty, Police, Regal-Ley, Pandora, Swatch, Marea, Calypso, Casio, Seiko, Cunill, Superdry, Philip Watch, Swarovski, Tous, Bohemme, Sandoz, Uno de 50, Argyor, Orient, Raive, Luxenter, Vidal&Vidal.