Què fa especial un moment? La companyia, l’espai, la música, la llum, els detalls… i la gastronomia. Els moments especials i les celebracions també es recorden des de l’experiència gastronòmica. Jubany Events és l’aposta ferma del cuiner Nandu Jubany i el seu equip des del 2001 d’acostar la filosofia de Can Jubany als esdeveniments i celebracions.

Comptem amb tres espais propis de celebracions: El Serrat del Figaró, Mas d’Osor i Mas Albereda. Igualment, Jubany Events es trasllada als espais que els organitzadors de l’esdeveniment requereixin. L’equip de Jubany Events treballa amb rigor, professionalitat i compromís perquè la gastronomia flueixi d’una manera natural en cada esdeveniment.

Jubany Events porta als esdeveniments l’essència de la cuina tradicional catalana, reinterpretant-la des de la innovació i treballant l’explosió dels sentits des de l’experiència gastronòmica.

Treballem plats innovadors que conserven l’essència de tota la vida, amb presentacions que no deixen indiferents i que sempre tenen un detall de personalització per fer que cada esdeveniment sigui diferent.

A Jubany Events, treballem al teu costat per dissenyar i crear des de la gastronomia l’esdeveniment tal i com tu l’has imaginat. Som part de la teva celebració. Si has escollit un equip per a l’organització, ens integrem a l’equip de treball per crear una coherència a tot l’esdeveniment. Treballem al costat de wedding planners, event planners, agències i empreses per sumar amb un objectiu comú: crear un esdeveniment únic i irrepetible.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de convidats?
  Fins a 1000 convidats.
 2. Quins serveis ofereixen?
  Banquets, lloguer menatge i material, mobiliari, organització de casaments i events, fotografia, música, decoració, servei de cambrers i begudes. Espais per celebrar el casament.
 3. Tenen menús personalitzats?
  Sí.
 4. Tipus de cuina?
  Cuina tradicional catalana reinterpretada des de la innovació.
 5. Fan menús especials?
  Sí, per vegetarians, vegans, diabètics, hipertensos i celíacs.
 6. Tenen pastís nupcial?
  Sí.