A Jud Joies hi trobaràs joies diferents per a nuvies i nuvis urbans, moderns i que fugen de convencionalismes.

Metalls nobles i les gemmes més versàtils per a cada moment. Una joia ha de dir molt de vosaltres i del moment pel que són concebudes.

Joies úniques, diferents i amb molta personalitat amb les combinacions més espectaculars, or i plata combinada amb diamants negres, òpals, pirita, ametista…

Aliançes que encaixen a la perfecció l’una amb l’altra…per a núvies i nuvis desenfadats que busquen peces amb un toc de rock’n’roll.

A les seves col.leccions Twist, Freedom, Five, Feel, hi trobareu aliances perfectes, solitaris d’impressió, arracades, penjolls i braçalets a l’alçada de la vostra imatge i personalitat.

Per a peces especials, aliançes i solitaris personalitzats demaneu cita . Gaudireu d’una visita exclusiva només per a vosaltres que us permetrà tenir el màxim de possibilitats amb les vostres joies. A més sortireu de la botiga amb un disseny  i un pressupost definitius. La creativitat, el disseny i la personalitat seràn les tres premises que definiran les joies del vostre casament, que a més a més seran el vostre aliat perfecte pel vostre dia a dia.

Podeu veure la seva exposició de joies i adquirir les col.leccions pròpies a la seva botiga que obre els dijous i divendres d’11 a 14 i de 17 a 20. Els dissabtes d’11 a 14. La resta de dies i hores, treballa creant i dissenyant els models que lluireu el dia del vostre casament.

 

Preguntes freqüents
  1. Quins tipus d'articles disposen?
    Aliançes, solitaris, arracades, penjolls, braçalets.
  2. Es fan dissenys a mida?
    Sí.
  3. Tenen col·lecció pròpia?
    Sí, totes les joies de Jud Joies són de col.lecció pròpia.