logo_jud_joies

JUDjoies és una marca de joieria creada el 2008 amb seu a Reus, on totes les joies estan dissenyades per Jud Via, joiera i gemmòloga de professió i vocació.

‘Sempre he pensat que una joia no només ha de tenir el sentit estètic, sinó que ha de ser transportadora de sentiments i emocions’

Joieria artesanal, feta amb les mans i des del cor per crear joies d’alta qualitat, de disseny minimalista i línies pures, versàtils i sostenibles. Aprofitant els avantatges de les últimes tecnologies quan és necessari i sempre treballant amb metalls nobles ‘ecofriendly’, diamants d’origen ètic, gemmes naturals i materials vegans. I és que per JUDjoies el COM és tant important com el QUÈ! JUDjoies que parlen de tu i per a la teva personalitat…

De caràcter geomètric i minimalista, JUDjoies busca la simplicitat i senzillesa de les formes, combinant els metalls nobles, plata i or, amb la bellesa de les pedres precioses… Ens agrada jugar i fer-te jugar, i per això moltes JUDjoietes tenen diferents opcions! Joies reversibles, versàtils, combinables, actuals, divertides, còmodes, lleugeres…

JUDjoies hi trobaràs joies diferents per a núvies i nuvis moderns i amb personalitat que fugen dels convencionalismes…

Per al gran dia, JUNTS dissenyarem les vostres ALIANCES PERSONALITZADES, on hi impregnarem del tot la vostra història d’amor! La creativitat, el disseny i la personalitat seran les tres premisses que definiran les joies del vostre casament.

A més… podem dissenyar també el teu anell de compromís perfecte, i les joies per a regalar aquell dia i dur vosaltres!

Per tal de dissenyar-les en una visita personalitzada tot fent xin xin, vine directament a la nostra botiga JUDjoies 2.0 de Reus i com sempre, us atendrem encantades! El mateix dia en sortireu amb un disseny final i EXCLUSIU per  vosaltres i amb el seu pressupost exacte!

A JUDjoies dissenyem les aliances de la vostra boda AMB i PER a cada parella enamorada i les realitzem als nostres Tallers amb tota la cura i artesanalment, cuidant i mimant cada detall en tot el procés…. Per Nosaltres, les Aliances representen la UNIÓ i són transportadores de SENTIMENTS i EMOCIÓ!

Junts, les personalitzarem al 200%, or blanc plus, vermell o groc…. d’un color o en combinació́, amb diamant o sense, tipus de secció, iguals o diferents entre sí…. amb intercanvi, gravats compartits i per portar juntament amb l’anell de compromís o no! Mil i una idees fusionables entre elles, però sobretot, que ens EXPLIQUIN HISTÒRIES BONIQUES… la vostra!

Podeu veure les JUDjoietes a la nostra web www.judjoies.com i a la nostra botiga de Reus! Ens trobareu al carrer Ample 6, a la plaça Llibertat, de dimarts a divendres d’11 a 14 i de 17 a 20 i els dissabtes d’11 a 14.

Preguntes freqüents
  1. Quins tipus d'articles disposen?
    Aliançes, solitaris, arracades, penjolls, braçalets.
  2. Es fan dissenys a mida?
    Sí.
  3. Tenen col·lecció pròpia?
    Sí, totes les joies de JUDjoies són de col·lecció pròpia.