La Kaloni és una persona apassionada de la fotografia i de les emocions. Per ella és molt important conservar els moments més importants de les vides de les persones, el que se sent en cada un d’ells i el tenir una cosa física que pugui transportar-te per tornar a viure-ho.

Per això, el seu treball com a fotògrafa de casaments és més que una tasca puntual, hi posa el 100% per aconseguir imatges que continguin aquestes emocions mitjançant una fotografia natural, sense posis. Realitza un reportatge de noces molt personal per tal de no alterar el moment i capturar la seva essència.

Treballa amb els nuvis de forma natural, propera i senzilla. La seva prioritat és que estigueu còmodes i us oblideu fins i tot que hi és.

Només fa un casament al dia. Així pot concentrar tota la seva energia i concentració en el que està fent i tot el que està passant al seu voltant.

Fotògrafa i dissenyadora gràfica, treballa per empreses per fer el disseny de logos, fulletons i catàlegs.  Pot dissenyar les vostres invitacions de casament úniques, diferents, originals i totalment personalitzada.

Per la seva formació i la seva obstinació, sempre s’esforça a que el resultat sigui d’alta qualitat, estèticament molt cuidades i amb molta cura. És fanàtica dels detalls i li agrada recollir fins els darrers instants en les seves fotografies.

 

Preguntes freqüents
  1. Com fas el reportatge el dia del casament?
    Estic amb els nuvis des del principi fins al final, des de casa dels nuvis fins la festa.
  2. Fas post-boda?
    Sí, després de la cerimònia civil o religiosa fem fotografies molt romàntiques però els nuvis realment estan desitjant gaudir dels seus convidats, així que si ho desitjen, posteriorment podem fer fotos més íntimes i tranquiles.
  3. Amb quina antelació ho hem de contractar?
    Si esteu interessats en que sigui la fotògraf del vostre casament, heu de posar-vos en contacte amb mi el més aviat possible i concertar una cita perquè ens coneguem.