Kan Bitxo és una empresa que ofereix una espectacular i original varietat de detalls per a casaments. En el seu repertori trobaràs detalls en estil modern i actual, pensats per a parelles d’esperit jove, dinàmic i cosmopòlita.

Faran el que necessiteu,  fins a on arribi la vostra imaginació. Porteu les vostres idees i les faran realitat. Us ajudaran a crear el vostre món particular per a que tingueu un casament únic i original.

La marca Bitxo està feta més enllà de les tendències. Productes originals creats per un equip jove, que us faran destacar i  sentir-vos especials!

A Kan Bitxo, un equip de joves pensadors creatius es posen al vostre servei. Poseu-los reptes, feu-los les coses difícils, participeu de la creació, passeu-vos-ho bé amb ells. La creativitat aplicada al vostre casament amb tot tipus de marxandatge, per diferent que sigui, per tal de que els vostres convidats s’enlluernin d’un esdeveniment que segur recordareu, i recordaran, la resta de la vostra vida.

I perquè el vostre comiat sigui tan especial i original com vosaltres i les vostres idees, també disposen de tot tipus de productes per amenitzar el vostre comiat. Samarretes estampades per anar tots aconjuntats, xapes, ulleres de sol, polseres, gorres, bosses…Tot personalitzat amb l’estil, el disseny i el missatge que tingueu al cap. Genial!

Preguntes freqüents
  1. Quin tipus de productes ofereixen?
    Samarretes, marxandatge, estampació, personalització, regals, disseny gràfic, disseny, detalls... estem oberts a realitzar qualsevol idea i convertir-la pel vostre casament. També articles personalitzats per a comiats de solter.
  2. Feu detalls i/o invitacions a mida?
    Tots els nostres productes es fan a mida dels nuvis.