Contacte

Karam Prem – Sacred Jewelry és un taller – joieria amb més de 76 anys i tres generacions d’experiència com a dissenyadors i creadors de joies i aliances. Disposa d’una col·lecció pròpia on cada peça és única i exclusiva, i són especialistes a l’hora de dissenyar joies i aliances personalitzades. Si pel vostre gran dia voleu lluir les vostres aliances ideals, que siguin reflex vostre i de la vostra essència, Karam Prem serà una aposta segura. Amb bon gust, creativitat i enginy, dissenyaran unes aliances en l’estil i amb les característiques que vosaltres desitgeu. I si encara no us heu fet una idea de les vostres aliances perfectes, ells us assessoraran i us presentaran diferents propostes que puguin encaixar amb els vostres gustos.

A Karam Prem compten amb les tecnologies més avançades, tant pel disseny com per a la confecció de les seves joies, fet que garanteix un resultat final de màxima qualitat.

I per a conjuntar amb el teu vestit i complements, t’ofereixen la possibilitat de lluir altres joies fetes a mida i personalitzades, com collarets, braçalets, arracades, etc. Fantàstic!

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis oferiu?
    Disseny de joies i aliances personalitzades.
  2. Disposeu d'una col·lecció pròpia?
    Si. La nostra col·lecció es compon de tot tipus de joies, com anells, arracades, collarets, braçalets, etc.
  3. Quin és el vostre estil?
    Les joies de la nostra col·lecció són dissenys clàssics, contemporanis i avantguardistes, originals i en alguns casos, d'inspiracó bohèmia.