KARTING INDOOR ALPICAT és un complex de 6000m2 , amb gran varietat d’activitats que us permetran gaudir de diferents experiències, aptes per a tots els gustos i edats. És un indret ideal per celebrar-hi un comiat de solter diferent, divertit i molt original.

Compta amb una flota de 30 karts, un circuit cobert de 500 metres de corda amb un tram de pista exterior de 100m, per quan el temps acompanyi. De maig a octubre està disponible el nou circuit d'”Humor Amarillo“: Diferents proves d’habilitat i treball en equip amb rialles i diversió garantides!

Una altra de les seves activitats estella és l’Airsoft, on 2 equips s’enfronten en una finca de 17.000m2, posant a prova les seves habilitats militars, entre altres. A les mateixes instal·lacions podreu passar una estona fantàstica practicant Laser Combat, similar al Airsoft però amb altres armes, totalment electròniques.

Al recinte trobareu una fantàstica zona de bar – restaurant de 600m2, amb sala VIP (per a celebracions i esdeveniments), zona chillout amb sofàs, terrassa climatitzada i una grandiosa pantalla led de 40m2.

Contacte amb ells i et muntaran un comiat de solter@ inoblidable!

Preguntes freqüents
  1. Quin tipus d'activitats oferiu?
    A la nostra web, a la secció de comiats de solter, trobareu diferents packs, als que es poden afegir els dinars o sopars i entrades a les discoteques més prestigioses de Lleida.
  2. Oferiu altres serveis?
    Sí, servei de Restaurant, Barbacoa, Bar temàtic ambientat en el món del motor, sala privada per a 22 persones. Terrassa coberta i descoberta. També ofereix la gestió d’entrades a les dicoteques més actuals de Lleida y pantalla de 40m2 per veure futbol, motos i fórmula 1.