Contacte

  Key Play està ubicat Granollers. Es tracta d’un escape room que ofereixen experiències d’escapisme per a grups grans, aprofitant que compten amb les sales més grans de Catalunya amb 200 m² i 300 m². Els seus participants hauran d’aconseguir escapar en un temps límit i podran aconseguir-ho amb l’ajuda de diferents proves o pistes ocultes que gràcies al seu enginy i treball en equip, hauran de ser capaços de resoldre per sortir a temps.

  Key Play t’ofereix l’oportunitat d’endinsar-te en dues temàtiques diferents plenes de fantasia i màgia que t’evadiran de la rutina i faran que estiguis al 100% implicat a la trama. Trobem dues temàtiques diferents.

  • Sala Alícia, de 200 m². Una sala inspirada en el conte d’Alícia al País de les Meravelles. Es tracta d’un escape room per a grups grans de 3 a 10 persones i habilitat a tota mena de persones, des d’embarassades fins a persones amb mobilitat reduïda. El nivell de dificultat es tria a l’hora de la reserva. A més, durant el joc, el nivell pot anar pujant o baixant segons ho consideri el Game Master, per tal de fer la partida el més personalitzada i fluida possible. El temps del qual es disposa per escapar és de 70 minuts.
  • Sala Peter, de 300 m². Aquesta sala, està tematitzada en el mític conte Peter Pan i està dissenyada per a grups més reduïts que l’anterior, grups que ronden entre 3 i 8 persones. En aquest cas, es barregen proves d’enginy amb proves d’agilitat física, pel que no és apte per a persones amb mobilitat reduïda o embarassades. Aquí, també podràs triar-ne el nivell i durant la partida serà possible pujar-lo o baixar-lo. Aquesta experiència és més llarga i immersiva que l’anterior, amb un temps de joc, de 90 minuts.

  Posa’t en contacte amb Key Play i gaudeix d’experiències úniques!”

  Preguntes freqüents
  1. Te accés per a persones amb mobilitat reduïda?
   Segons el tipus d'escape room escollit, en el cas de la Sala Alícia si és possible l'entrada.
  2. Hi ha nivells?
   Està dirigit a tota mena de públic però tot i això hi existeixen tres nivells diferents segons l'experiència i l'edat.