La Barra del Port és el prestigiós Restaurant del Club Nàutic de l’Escala, situat en un escenari marítim privilegiat, amb vistes espectaculars. Decorat en estil elegant i harmoniós amb el seu preciós entorn, La Barra del Port esdevé l’indret ideal per celebrar-hi un casament diferent, original, i amb un extra d’encant mediterrani.

A La Barra del Port podràs gaudir d’un fantàstic banquet, creat i ideat pel prestigiós xef Eduardo Puig, elaborat amb els millors productes de proximitat i de temporada. El xef es un artista a l’hora de combinar sabors, textures i matisos, i sempre aporta un toc personal totalment singular als seus exquisits plats.

El teu casament a La Barra del Port serà una experiència inoblidable per a vosaltres i els vostres convidats: Gaudiu d’un magnífic aperitiu a la terrassa, d’un banquet espectacular al saló rodejat de finestrals amb vistes, i acosteu-vos al mar per a un shooting idíl·lic per reportatge fotogràfic del vostre gran dia. Simplement, perfecte!

Preguntes freqüents
 1. Número de convidats?
  Fins a 120 persones
 2. Espais disponibles?
  Restaurant ubicat al port amb ambientació nàutica i dues àmples terrasses. Salons exclusius pel banquet amb fàntàstiques vistes al mar. Zona de ball. Parquing privat de fàcil accès pels convidats. Possibilitat pels nuvis d'arribar al banquet amb una embarcació.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Cerimònia civil, aperitiu nupcial, banquet, decoració floral i ambiental, música, fotografia i video. Arribada dels nuvis al restaurant amb vaixell.
 4. Quina ubicació teniu?
  A l'Escala, al Port Nàutic
 5. Quin tipus de cuina oferiu?
  Cuina mediterrània, productes de proximitat i matèria prima de màxima qualitat. Xef: Eduardo Puig
 6. Oferiu pastís nupcial?
  Si , de tot tipus i adaptat als gustos dels clients
 7. Limitació horària per a la celebració?
  No
 8. Accès per a minusvàlids?
  Si