labatllia_logo

La Batllia és una masia rural de somni ubicada a Falgars d’en Bas (Girona), on podràs celebrar el teu casament en un entorn de pel·lícula!

Un espai acollidor amb la robustesa de la història i la bellesa dels paisatges de la Garrotxa que podràs gaudir en exclusiva i decorar i personalitzar al teu gust per tal que el vostre casament sigui un èxit que tothom recordi amb alegria.

La sala de banquets és un ampli espai a cobert amb bona llum natural i sostres elegants. Amb capacitat per a 138 persones. Compta amb una pantalla de projeccions i un equip d’àudio per animar el vostre casament.

Al costat de la sala de banquets, disposareu d’una cuina industrial plenament equipada amb una àmplia cambra frigorífica.

A la Batllia trobareu una decoració i uns jardins que creen espais plens de romanticisme i màgia, una bellesa tranquil·la i serena que us acompanyaran en tot moment.

A més, hi podran dormir fins a 30 persones, però si necessiteu més aforament, disposen d’una altra finca propera, La Coromina, on poden dormir fins a 60 persones addicionals.

La finca disposa de 178 hectàrees de terreny i jardins on celebrar un casament a l’exterior. Si busques un espai religiós on casar-te a pocs minuts de la Batllia, a Falgars hi ha una església romànica del segle XI de gran bellesa, declarada Bé Cultural d’Interès Local.

Compta amb La Batllia per celebrar el teu casament en un espai digne d’acollir-vos a tu i a la teva parella i a la gent que més us importa.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Fins a 100 persones.
 2. Espais disponibles?
  Saló per a banquets amb diferents capacitats, jardins, terrassa, piscina...
 3. Quins serveis oferiu?
  Banquet, cerimònia, fotografia, música, decoració.
 4. Quina localització teniu?
  A la muntanya, envoltada de natura.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  Disposem d'una cuina industrial perquè pugui venir un càtering.
 6. És possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 7. Feu menús especials?
  Sí.
 8. Oferiu el pastís nupcial?
  Sí.
 9. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  No.
 10. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.