Contacte

La Ingrid i el Llorenç dirigeixen la Chatta Orquestra, una formació amb experiència i talent,  que omplirà el vostre gran dia de les notes musicals que més us agraden, i més adients per l’estil de casament. L’Ingrid i en Llorenç són els dos professionals, apassionats de la música, que posen so, amb les seves veus i una guitarra clàssica, a La Chatta Orquestra. Si busqueu una manera única, singular, original i molt especial d’amenitzar el vostre casament, La Chatta Orquestra és una aposta segura.

La seva especialitat és l’ambientació musical per a la cerimònia, tot i que si així ho desitgeu, omplirán també els altres capítols del vostre gran dia de les vostres melodies preferides, ampliant el grup musical.

Clàssica, jazz, blues, disco, regional, chill out….tinguis els gustos que tinguis, La Chatta Orquestra farà realitat la vostra ambientació musical ideal.

Podeu contractar només la música per a la cerimònia o el pack complet, que cobreix el casament de principi a fi. La banda musical pot ser de 3 a 11 persones, segons l’estil musical i  d’ambientació que tingueu al cap. En cas de contractar el pack sencer, s’hauran d’abonar les dietes dels músics.

Ofereixen servei a totes les províncies de Catalunya.

Doneu un cop d’ull als vídeos de les seves actuacions. Simplement, espectacular!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Orquestra, música de cerimònia, música àpat, banquet i música ball
 2. Quin estil de música ofereixen?
  Clàssica, chill out, disco, jazz, rock, regional, pop, actual, soul
 3. Tipus de formació músical?
  Orquestra, banda, solista, duet
 4. Tamany de la formació?
  Solista i petita (2-3 musics)