La Clau Events & Wedding és una empresa amb molts anys de tradició i experiència en l’organització de casaments i esdeveniments. Una de les millors Wedding Planner de tot Girona i Costa Brava d’aquesta temporada 2024-2025.

A l’hora d’organitzar el teu gran dia somiat, seran els teus millors aliats. Ofereix tres serveis diferenciats, perquè triïs el que més et convingui:

1: Organització integral del casament: És el servei més complet. Inclou la gestió i coordinació de tots els preparatius, localització d’hotel i/o restaurant, càtering, fotografia, vídeo, florista, assessoria d’imatge, transport /transfers, allotjament, detalls per convidats, invitacions, disseny del casament, decoració… el ‘timming’, protocol cerimonial i la coordinació durant el dia del casament. Tot, totalment personalitzat i adaptat als vostres gustos, necessitats i expectatives. A més, disposen d’una excel·lent cartera de proveïdors, de màxim prestigi i renom.

2: Coordinació del dia B: Inclou la gestió i coordinació de tots els elements, serveis i detalls durant el dia del vostre casament, per tal que vosaltres no hàgiu de patir per res i pugueu gaudir al màxim de la celebració.

3: Decoració: Es refereix a la posada en escena i decoració de l’espai. Un servei totalment personalitzat perquè pugueu gaudir d’un escenari perfecte i idíl·lic en el vostre gran dia, amb un concepte decoratiu que sigui reflex de la vostra essència.

Ara, La Clau Events & Wedding organitza esdeveniments especials sigui amb familiars o amics a la teva pròpia casa, perquè no t’hagis de preocupar, només amb un sol clic La Clau farà de la teva celebració la més especial i detallada. Per tal d’aconseguir-ho ofereixen serveis com:

 • Servei i assessorament gastronòmic.
 • Servei d’organització, muntatge i desmuntatge de l’esdeveniment.
 • Lloguer de material i servei de parament de taula i decoració
 •  Música en viu, DJ, animació, festes temàtiques, decoracions especials, cambrers….

Sense dubte, seran la clau de l’èxit del teu casament!

Preguntes freqüents
 1. Nombre de Convidats?
  No tenim ni un mínim ni un màxim, ens agrada treballar amb tot tipus de casament.
 2. Ofereixen pack de nuvis?
  Oferim dos packs standards amb els serveis més demandats, però sempre podem personalitzar-ho segons les necessitats de cada parella
 3. Quins serveis ofereixen?
  Servei d'organització integral i servei 'wedding day'
 4. Quins tipus de cerimònia organitzen?
  Cerimònies civils i religioses.
 5. Estan especialitzats en casaments a ...?
  Zona Empordà