la_esencia_wedding_planner_bcn

La Esencia Wedding Designer & Event Planner és la teva opció si busques un casament diferent i sense límits, fer el casament totalment teu, que tingui aquella essència tant especial, tant vostre.

L’essència d’un casament és crear aquests moments únics que recordaràs sempre, mentre vius totes aquestes experiències i gaudeixes tot el camí que heu recorregut junts.

La imaginació i creativitat són el seu punt fort, trobaràs un casament d’ensomni, on tot sigui perfecte i, a la vegada, una festa per la vida junts i tot l’amor que sentiu.

Prepararan una organització integral de tots els aspectes del casament, treballant al vostre costat des del primer moment, fent que aquest dia sigui inoblidable. T’acompanyaran des del primer moment perquè puguis gaudir de tota aquesta organització fins que arribi el dia del casament, i sigui tal com ho havíeu somiat.

I és que a La Esencia Wedding Designer & Event Planner tenen passió per crear, per crear moments, històries, sensacions, i tot el que forma part d’un dia tant especial. S’encarregaran de dissenyar cada detall perquè la vostra essència estigui a tots els racons, que cada detall expliqui una mica de la vostra història.

Crear una ambientació en la qual vosaltres com a parella i tots els convidats pugueu gaudir del vostre dia sense més preocupació que la festa, el banquet i el vostre “per sempre”. A més, treballen amb els millors proveïdors de decoracions florals, músics i càterings, i coneixen els millors espais per a fer el vostre casament.

S’adaptaran al vostre pressupost i necessitats en tot moment, amb un pla personalitzat que complirà tots els vostres desitjos, podeu deixar el vostre casament a les mans de La Esencia!

Preguntes freqüents
  1. Nombre de convidats?
    Des de petites cerimònies familiars, fins a un esdeveniment de grans dimensions, ens atrevim amb tot!
  2. Quins serveis ofereixen?
    Organitzem el casament al complet: la decoració al detall, la música que més us agradi, la decoració floral, i molt més!
  3. Amb quins tipus de cerimònies treballen?
    Tant cerimònies civils, com religioses, esdeveniments de tota mena, sempre estarem al teu costat!