La Fortalesa de Sant Julià de Ramis és una antiga construcció militar de finals del segle XIX catalogada com a BCIN (Bé Cultural d’Interès Nacional), rehabilitada i convertida en un complex arquitectònic que acull: el DOR Museum – l’únic museu de joieria, gemmologia i argenteria del país –, el DOR Restaurant, que complementa l’oferta cultural amb una oferta de gastronomia propera i tradicional -, l’Hotel Sants Metges – hotel de 5* i 15 habitacions, zona wellness i heliport -, i el restaurant gastronòmic Atempo, amb Jordi Cruz (5* Michelin) com a xef executiu.

L’espai arquitectònic més singular de tota La Fortalesa és La Cúpula, una sala d’actes diàfana i ovalada, un espai d’una bellesa indiscutible i creativitat arquitectònica única, amb una coberta feta amb materials naturals que s’integra perfectament en el paisatge. La combinació d’espais i serveis de La Fortalesa resulten la combinació perfecte per a la celebració de casaments personalitzats a mida, sempre amb la millor garantia gastronòmica.

Perquè tot surti a la perfecció, un equip amb experiència en la planificació i execució de casaments s’encarregarà de cuidar fins a l’últim detall.

Preguntes freqüents
  1. Què inclou l'oferta gastronòmica pel casament?
    Segell cuina de Jordi Cruz, xef Michelin 5 estrelles. Aperitius + entrant + plat principal + postres + pastís nupcial.
  2. Feu menús especials?
    Sí, per vegetarians, vegans, diabètics, hipertensos, celíacs i d'altres com el Menú per a nens i staff: al 50% del preu de menú d'adult triat.
  3. Teniu exclusivitat en fotògraf, música i càtering?
    No en tenim per fotògraf i música però sí per càtering.