Us presentem La Isabela, un atelier de moda nupcial situat al centre d’Igualada. Si voleu lluir un vestit únic i fet a mida, dissenyat especialment per a vosaltres, un vestit afavoridor i que sigui reflex de la vostra personalitat i essència, l’atelier La Isabela serà una aposta segura! Posa a la vostra disposició el seu servei de confecció de vestits a mida i personalitzats, la seva creativitat, experiència i bon gust. A l’hora de dissenyar i confeccionar la peça, escoltarà els teus desitjos, preferències i s’adaptarà al teu estil personal per tal de treure el màxim profit a les teves característiques físiques.

Tanmateix, disposa d’una col·lecció pròpia que es compon d’una elegant i singular selecció de creacions de La Isabela, i d’una secció outlet on trobaràs vestits de marques de renom, a preus immillorables.

I per conjuntar amb la resta del teu look, disposa d’una àmplia varietat d’accessoris perquè triïs els que combinin millor amb la resta de la teva imatge. I si vols, inclús t’els dissenyaran i confeccionaran a mida!

T’oferiran un tracte proper, amable i flexible, i el millor assessorament. Perquè pel teu gran dia, et mereixes estar en les millors mans!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixes?
  Disseny i confecció de vestits de núvia i de festa. Venta de vestits de núvia de la nostra pròpia col·lecció i de les marques Yolancris, Alma Novia y White One, a la nostra secció outlet.
 2. Quin és el vostre estil de vestits?
  Modern, original, princesa, romàntic, vintage.
 3. Quins altres serveis / productes oferiu?
  Disseny, confecció i venta de complements (vels, tocats, detalls pels cabells...) i sabates per a núvies, dames d'honor i convidades.
 4. ës necessari demanar cita prèvia?
  Si.