Situat al cor de la Garrotxa, el Restaurant La Moixina s’ofereix com a espai ideal per a celebrar el vostre casament. Un restaurant envoltat de bosc, a tocar dels aiguamolls de la Moixina i de la Font de Déu.

A més, la seva ubicació, prop d’Olot, us permetrà gaudir d’una celebració al bell mig de la natura, a poca distància de la ciutat. En arribar, us espera un camí arbrat que serà el preludi d’un casament únic. Envoltat de la bellesa i singularitat del Parc Natural de la Garrotxa.

La casa, d’estil rústic i elegant, data del 1890. Us ofereix tot el que el vostre casament mereix. Així mateix, podreu gaudir dels seus salons interiors i dels seus espais exteriors, natura en estat pur, per als casaments d’estiu. A la seva carpa teniu el Pla B assegurat en cas de pluja. Un entorn incomparable per al vostre casament a La Garrotxa.

El Restaurant La Moixina us ofereix una cuina cuidada fins al mínim detall. La qualitat, la combinació perfecta entre tradició i modernitat, els productes de proximitat i els sabors de la terra i la innovació són la base de les seves propostes gastronòmiques, inspirades en la cuina volcànica.

Sens dubte, la seva filosofia a l’hora d’organitzar els casaments és molt clara: escoltar-vos i oferir-vos tot allò que desitgeu. Allò que més us agrada i que us permetrà gaudir, tanta  vosaltres com a tots els vostres convidats, d’un casament inoblidable.

Al Restaurant La Moixina trobareu gastronomia en estat pur i un entorn inigualable per a un casament autènticament Garrotxí.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Fins a 200 convidats.
 2. Espais disponibles?
  Zona ajardinada, terrassa, carpa exterior i salons per a banquets de diferents capacitats.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Cerimònia civil, banquet, fotografia, música i decoració del casament.
 4. Quina localització teniu?
  A Olot, enmig del Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  Cuina tradicional posada al dia. Cuina volcànica i de mercat amb tocs de modernitat.
 6. Es possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 7. Feu menús especials?
  Sí, fem menús per tot tipus de dietes i alèrgies.
 8. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 9. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  Es pot pactar segons cada celebració.
 10. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.