La Núvia Pim Pam és l’aparador exclusiu a Catalunya de les col·leccions de Marylise i Rembo Styling. És la primera Flag Store, és a dir, botiga de marca pròpia de Marylise i Rembo Styling al món. Està ubicada a la ciutat del Barcelona.

Les seves línies i els seus dissenys estan allunyats del que es pot trobar actualment al mercat. A La Núvia Pim Pam ofereixen vestits lleugers a la vista, sense decoracions molt supèrflues. Perquè creuen que, el dia del seu casament, és la núvia la que ha de lluir el vestit, i no el vestit el que se serveixi de la núvia per a lluir-se.

Marylise i Rembo Styling són dues línies poc conegudes a Catalunya, però que tenen una llarga trajectòria al mercat Europeu i, el mundial. Començant per Bèlgica, d’on són originaries, fins a arribar al Japó i als Estats Units. Dues línies amb dos estils diferents, dedicades exclusivament per a aquelles núvies que no volen ser iguals que la resta, que volen trencar amb el tradicional. Totes dues, segueixen les últimes tendències del moment i aquests últims anys, s’han reforçat amb dos nous dissenyadors professionals en el sector.

A més, també disposen d’una zona d’outlet on podreu trobar un munt de vestits de cerimònia i festa, a uns preus espectaculars.

A La Núvia Pim Pam us assessoraran de forma totalment personalitzada, perquè pugueu fer-vos amb el vestit que més s’adapti als vostres gustos i a les vostres preferències. Faran que el dia del vostre casament lluïu impecables i còmodes i, sempre, fent que la núvia es senti ella mateix en tot moment.

No ho dubteu més i, demaneu cita com més aviat millor, per assistir al seu showroom de Barcelona i trobar el vostre vestit ideal.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Disseny i confecció de vestits de núvia, festa, madrina, dames d'honor i complements.
 2. Amb quina antelació s'ha de contactar?
  Per la confecció de vestits 5 mesos i, per a models en stock 2 mesos.
 3. Tenen secció Outlet?
  Sí.
 4. Es necessari cita prèvia?
  Sí.
 5. Quins estils de dissenys tenen?
  Vintage, moderns, romàntics, glamour i clàssics...
 6. Quins complements tenen?
  Tocats, accessoris de cabell...