La_Percha_logo

La Percha és la botiga de joieria, roba i accessoris, ubicada a Girona que t’acompanyarà per lluir més guapa el dia del teu casament.

Estefania Sanguino, creadora del projecte, fa més de 16 anys que dissenya i aporta peces úniques i diferents de bijuteria per als seus clients. La seva missió és continuar sorprenent amb dissenys exclusius, creatius i innovadors per finalment fer-te sentir única i diferent de la resta. Porten la seva essència i passió a tots aquells dissenys creats que faran que ho sentis quan els portis.

La botiga et convida a trobar en la seva àmplia col·lecció, aquell accessori tan especial que lluiràs a la gran celebració. Trobaràs des de turmelleres per núvies, braçalets, anells, collars, polseres, arracades… Fins a tota mena de detalls que desitgis i a més amb un disseny únic i personalitzat. D’aquesta manera no només trobaràs per a tu, la núvia, també trobaràs accessoris per a les teves dames d’honor.

A La Percha utilitzen molts tipus de material, plata, flors seques, metalls… Materials que li donaran aquell toc tan essencial i original que necessites pel dia més important de la vostra vida.

Si vols les peces més especials i originals pel teu casament no ho dubtis i visita La Percha. L’originalitat i personalitat dels seus dissenys increïbles t’enamoraran!

 

 

 

Preguntes freqüents
  1. Fan dissenys a mida?
    Sí. Totalment personalitzats.
  2. Fan peces per a la núvia i les dames d'honor?
    Sí.
  3. Quins tipus d'articles disposen?
    Turmelleres per núvies, braçalets, anells... Tot tipus de detalls personalitzats.