• Passatge Parès 08512 Sant Hipòlit de Voltregà
 • 93 857 29 12 - 688 910 210

laPlu Estilistes ofereix serveis de perruqueria, maquillatge i estètica. Productes i serveis de qualitat a un preu assequible.

Quan es tracta de sol·licitar serveis de perruqueria i maquillatge de núvies, no hi ha dubte que desitjaràs d’acudir a autèntics experts que et garanteixin una atenció absolutament minuciosa, un bon criteri per assessorar a l’hora de triar el teu estilisme i un resultat a l’altura de les circumstàncies. Si véns a LaPlu Estilistes tindràs tot això a l’abast de la mà i per preus realment competitius.

I és que a les nostres instal·lacions et dóna l’oportunitat d’escollir i gaudir d’un pentinat de núvia que resulti tan bonic, afavoridor i memorable com esperes a la teva data més especial. A això podem afegir-li el servei de maquillatge i fins i tot altres beneficis com la manicura i pedicura amb esmaltat permanent, així com un tractament d’higiene facial que et garanteixi lluir totalment radiant i treure el màxim partit a la bellesa del teu rostre. Incloem les proves pertinents de perruqueria i maquillatge perquè en el dia assenyalat tot vagi rodat i puguis pentinar amb nosaltres amb la màxima confiança.

A més, oferim el Tocador de retocs, un servei pel qual retocarem el teu pentinat i maquillatge durant tot el dia de la celebració.

I si no et pots desplaçar, fem serveis de bellesa a domicili. Els mateixos serveis que en un saló però sense desplaçaments.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Perruqueria per a nuvis i acompanyants, maquillatge, estètica (manicura, pedicura, depilacions...)
 2. Què inclou el pack de nuvis?
  Servei personalitzat i a mida de les necessitats de cada núvia.
 3. Feu servei a domicili?
  Sí.
 4. Prepareu la núvia pels reportatges de preboda i postboda?
  Sí.