La Química Maquillando & Hair Desiree son un equip de professionals del maquillatge i la perruqueria, que treballa amb la seva major part a domicili i que oferereixen diferents serveis extres com son la manicura, la pedicura i l’extensió de pestañes. La Núria i la Desiree son dues professionals de renom, amb molts anys d’experiència maquillant i pentinant i traient el màxim partit a les núvies de tota Catalunya. Han cursat estudis als centres especialitzats de més prestigi i seran les teves millors aliades a l’hora de lluir la teva imatge més afavoridora en el teu gran dia.

Per la teva comoditat i tranquil·litat, vindran a casa teva perquè no hagis de desplaçar-te i entre les dues crearan un conjunt preciós i harmoniós perquè en el teu casament et sentis segura i guapíssima, i enlluernis amb la teva bellesa el teu futur marit i els teus convidats.

Només fan servir productes de màxima qualitat perquè el maquillatge i el pentinat es mantinguin perfectes durant tot el dia.

Abans del dia del casament, realitzaran una prova per crear un primer contacte i conèixer les teves preferències, el teu estil, el vestit i altres complements, amb l’objectiu d’adaptar-ne al màxim el concepte de maquillatge i pentinat, amb tota la flexibilitat i respectant els teus desitjos.

No t’ho pensis, pel teu gran dia, t’ho mereixes!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Perruqueria i maquillatge per a nuvis, extensions de pestanyes, manicura i pedicura.
 2. Oferiu pack per a nuvis?
  Disposem de diferents packs que s'adapten a les necessitats i gustos de la núvia.
 3. Oferiu servei a domicili?
  Si
 4. Prepareu la núvia pels reportatges preboda i postboda?
  Si