Si s’acaba el món… QUE ENS AGAFI DE FESTA DONANT-HO TOT! El concepte La SANTA PARTY va molt més enllà d’una simple festa o d’un nom. Han vingut a revolucionar el món dels casaments i tota mena  d’esdeveniments. I ens avisen, venen amb moltes ganes!

Aposten per l’elegància amb un toc de bogeria, bon rotllo i la singularitat de poder oferir-vos tot allò que us imagineu i voleu en el vostre dia. Disposen d’un equip de professionals que cuiden fins a l’últim detall perquè l’experiència viscuda sigui immillorable.

Entre els seus serveis  destinats a la sonorització i a la il·luminació del casament, trobareu serveis que podreu contractar independentment o bé contractar-los un dels seus fantàstics packs:

 • Sonorització: Banquet Interior: So ambiental, gestió musical i assistència tècnica. Festa Interior: Equip de so professional, altaveus i microfonia sense fil. Cabina de Disseny sota disponibilitat. Efectes: 2 màquines de foc fred per l’entrada dels nuvis i el ball. Reforç de So a la Festa: Altaveus subgreus.
 • Pack Superior d’Il·luminació Disco: Programació d’escenes amb il·luminació, 6 tòtems per il·luminació de discoteca, 6 caps mòbils d’il·luminació, i màquina de fum.
 • Planificació: Visita tècnica prèvia a l’esdeveniment, Planificació de la música i efectes, Muntatge i desmuntatge i Transport. Il·luminació Neó LED: Lloguer de neó + estructura
 • LaSANTA DeeJay: 3 hores des de l’inici de la festa amb ossibilitat de contractar hores extra.

La Santa Party, ofereix, a més, serveis extres, en forma, que faran del teu casament una festa inoblidable, com són diversos efectes com bola disco amb motor, boles disco decoratives, pistola  de CO2 personalitzada, màquina làser, màquina de foc fred, bombolles de fum i boira baixa… Increïble! També trobareu diferents “corners”, com la  LaSANTA Brillantina (Glitter Bar), un racó espectacular decorat amb lluentons i cartells de Neó, Tatuatges temporals personalitzats, amb una o dues make-up artists, segons el pack que trieu!  Diademes i Corones amb opció de lloguer o compra, o bé la  LaSANTA Fluorescent (Fluor Bar): 2 o 3 hores, depenent del pack contractat, Fluor make-up, Il·luminació ultraviolada i decoració fluor…

I per fer la festa encara més especial i diferent posen a la vostra disposició el Racó del Tarot amb una Tarotista apassionada, Attrezzo tarot i mobiliari, el Toro Mecànic, o l’ I Just Called to Say I Love You, un telèfon que grava missatges d’afecte dels convidats. També ofereixen l’opció de contractar una Taula Dolça (Candy Bar) per endolcir encara més el vostre casament.

A La Santa Party, volen ajudar-vos a crear l’ambient necessari per a una celebració de somni. Una posada en escena sense precedents que sorprendrà els vostres amics i familiars. Ho fan sempre cuidant tots els detalls, i és que són uns grans professionals que fan gala de la seva experiència. Us garanteixen que el vostre casament serà una autèntica festa!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Sonorització, il·luminació de Casaments i serveis extra com ara el Glitter Bar, LaSANTA Fluorescent (Fluor Bar), el Racó del Tarot, el Toro mecànic o el I Just Called to Say I Love You, el telèfon que grava de missatges d'afecte a convidats, i taules dolces.
 2. Cada servei té un preu determinat?
  La Santa Party ofereix packs interessantíssims respecte a la Sonorització i il·luminació. Pots afegir els extres que vulguis!
 3. Quin tipus de música oferiu?
  Llatina, Clàssica, Coral, Chill out, Disco, Jazz, Rock, Electrònica, Flamenca, Regional, Mariachi, Ètnica, Pop, Actual...
 4. Es poden demanar cançons que no formin part del seu repertori habitual?
  Sí, es poden demanar les cançons que els nuvis desitgin.
 5. Hi ha algun càrrec pel desplaçament a altres ciutats?
  Sí, a partir dels 30 des de Lleida cobraran 0,3€/km.
 6. Quant temps dura la vostra actuació
  Unes 3 hores aproximadament, però es pot allargar contractant hores extres