l_albera_viatges

L’Albera Viatges s’encarregarà d’organitzar el viatge de noces que sempre havíeu somiat. Es troben ubicats al cor de l’Empordà, a Empuriabrava. 

Compten amb un gran equip de professionals que faran tot el possible perquè pugueu gaudir d’un viatge de 10. Saben els nervis i la feina dels dies previs al vostre casament, per això us ajudaran a organitzar fins a l’últim detall, perquè no hagueu de preocupar-vos per res.

A L’Albera Viatges posen a la vostra disposició fins a 194 països i destinacions diferents, perquè pugueu escollir el que més s’adapti als vostres gustos i necessitats. A més, si voleu descobrir més d’una destinació en un sol viatge, ofereixen l’opció de viatges combinats, perquè aprofiteu al màxim el vostre viatge de noces. Tenen un munt de propostes diferents:

 • Creuers.
 • Viatges nacionals.
 • Viatges internacionals.
 • Tours culturals.

Podeu explicar-los la vostra idea i ells la faran realitat. Us faran un pressupost totalment a mida i adaptat a vosaltres, igual que cada viatge és 100% personalitzat per a cada parella. A més, també trobareu un munt d’ofertes i promocions, depenent de la temporada i del destí.

També compten amb tota la informació necessària i actualitzada pel vostre viatge; informació de vols, situació sanitària de cada país, canvi de divises… A la seva web també podreu veure recomanacions d’excursions i cotxes de lloguer.

Sense cap mena de dubte són l’opció ideal per fer-vos viure un viatge d’ensomni, en un dels moments més importants i especials de les vostres vides. Contacteu amb L’Albera Viatges i, a gaudir!

Preguntes freqüents
 1. En quines destinacions són especialistes?
  En qualsevol destinació que els nuvis desitgeu.
 2. Organitzen viatges de noces a mida?
  Sí, tots els seus viatges són personalitzats.
 3. Organitzen viatges de més d'una destinació?
  Sí, fan destinacions combinades.