Laser joc, situat a Badalona, és el Laser Tag ideal pel vostre comiat de solters si voleu gaudir d’adrenalina i somriures infinits!

Laser joc, és un dels millors Laser Quest de Barcelona. Compta amb instal·lacions noves, armilles i pistoles de làser d’última generació… Viureu d’una experiència singular i de molta adrenalina!

Així doncs, us ofereixen servei de càtering especial per a qualsevol mena d’esdeveniment… En especial els importants comiats de solter. És l’opció més divertida per fer abans de marxar de festa. No hi ha res millor que fer unes partides de joc làser amb els amics de tota la vida.

A més, no us quedareu sense gana, ja que disposen de servei de bar per qualsevol extra!

I, fins i tot, Laser Joc disposa d’un joc de realitat virtual de 10 minuts de duració que de segur us deixarà bocabadats i sens dubte gaudireu d’una bona experiència. Podreu elegir partides entre els diferents tipus de joc que disposen.

A les instal·lacions compten amb un equip professional, és per això que ofereixen partides amb totes les mesures de seguretat i, també desinfecten les ulleres després de cada ús.

No dubteu, contacteu i demaneu pressupost a l’equip de Laser joc, ofereixen el millor preu i servei!

Preguntes freqüents
  1. Es pot menjar a Laser Joc?
    Sí. Organitzen menjars, sopars, brenars i pica-pica.
  2. Duració de 'experència?
    17 minuts.
  3. Obren tots els dies?
    Sí. Obren de 12 a 22h.