Lazos de Chocolate és una empresa jove que es dedica a l’organització de casaments i esdeveniments, format per un equip de professionals amb molts anys d’experiència com a Wedding Planners. El seu màxim objectiu és fer realitat el vostre casament ideal, tal com sempre l’havíeu imaginat.

Juntament amb vosaltres, triaran els proveïdors i serveis més adients per l’estil de la vostra celebració, i s’encarregaran de què en el vostre gran dia, tot surti a la perfecció, sense imprevistos.

A banda d’organitzar, decorar i coordinar el casament, també ofereixen una original selecció de serveis complementaris, com el centre de bellesa Lazos de Chocolate, ideal per lluir espectacular en aquest dia tan important. I si vols sorprendre les teves convidades amb un detall diferent i divertit, Lazos de Chocolate muntarà un Beauty Corner allà on vulguis… Fantàstic!

I finalment, et recomanem que donis un cop d’ull als cursos i tallers que ofereixen pels nuvis. Els trobaràs a la seva web.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de convidats?
  No tenim cap límit en aquest sentit.
 2. Quins serveis oferiu?
  Cerimònia, localització, restauració, decoració, ambientació, targeteria, detalls, llistes de noces, fotografia i video, música i animació, lloguer de cotxes, viatges de noces, material tècnic il·luminació i so, estilisme nuvis i acompanyants, maquillatge, perruqueria, coordinació i assistència en el dia del casament.
 3. Amb quins tipus de cerimònies treballeu?
  Religiosa, civil, simbòlica, temàtica, al aire lliure, ecològica.
 4. Sou especialistes en algun servei?
  Fem tot totalment personalitzat i adaptat als gustos dels nuvis.