Per una banda amb Caro Savioli: maquilladora, fotògrafa i perruquera professional, i per l’altre Horacio Leonardi: fotògraf, videògraf i editor, formen l’equip de Leonardi Savioli, amb més de 10 anys d’experiència en aquest sector, però en especial en casaments. Un equip unit que serà el teu millor aliat per a passar el millor dia de la teva vida i que tot quedi enregistrat!

La Caro és un excel·lent professional, que cuidarà i estarà per a tots els teus detalls. Ella, serà l’encarregada de deixar-te relluent pel teu gran dia! Et maquillarà i et pentinarà en funció dels teus gustos i de la teva facionomia, per aconseguir treure la millor part de tu! A més, tindràs la possibilitat de fer la prova abans del casament, juntament amb una sessió fotogràfica, perquè tinguis un record de tot el teu recorregut fins al gran dia!

L’Horacio, en canvi, serà l’encarregat de captar moments, emocions, sentiments… Tot, des d’un punt creatiu i innovador. No hi ha res millor que tenir una imatge per a poder recordar tot el viscut en un dia com aquest! A més, els seus edits són espectaculars!

No dubtis més, la Caro i  l’Horacio són la teva millor opció! Superarà les teves expectatives, t’ho assegurem!

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Edició, videografia, fotografia, perruqueria i maquillatge.
  2. Teniu disponibilitat per desplaçament?
    Sí.
  3. Oferiu pack de nuvis?
    Sí.