Contacte

El centre d’equitació Les Feixes és el projecte de L’Anna Wintle i en Jaume Crespo, pensat perquè pugueu gaudir dels cavalls i de l’entorn natural del Baix Empordà, al peu del massís de les Gavarres, en el tranquil poble de Sant Sadurní de l’Heura, a 6 quilòmetres de La Bisbal d’Empordà. Si vols obsequiar els nuvis amb una experiència singular, o si vols que algú et faci un regal de noces original, a Les Feixes trobaràs allò que necessites.

Les Feixes és un espai petit però entranyable en plena natura. Disposa d’una pista per realitzar classes individuals d’equitació, i paddocks amb cobert per als ponis i cavalls d’escola i per als pupil·latges.

Ofereix excursions guiades a cavall, sempre adaptades al nivell i a les expectatives dels clients, pels paisatges més captivadors del Parc Natural de les Gavarres. Una experiència romàntica, perfecta pels recent-casats! Tanmateix, el centre d’equitació també organitza tota mena de tallers i cursos relacionats amb el món de l’hípica i dels cavalls.

A les seves instal·lacions també es troba un lavabo amb dutxa, servei de cafè i té, i espais i racons per gaudir de l’entorn… Tota la comoditat per passar-hi tantes hores com vulguis.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis oferiu?
    Classes d'equitació individuals, excursions a cavall i cursos i tallers.
  2. De quines instal·lacions disposeu?
    Pista d'equitació per a classes, paddocks coberts pels cavalls i ponis, espai per a prendre un cafè o un té, lavabo amb dutxa.
  3. Les excursions s'adapten als clients?
    Si, sempre personalitzem el nivell de difficultat, l'itinerari i la duració de l'excursió a les possibilitats i expectatives dels clients.