Les Fotos Deltet és una empresa de fotografia que ofereix una àmplia gamma de serveis professionals per capturar moments especials i crear records duradors. Amb una experiència àmplia i un equip de fotògrafs talentosos, ofereixen una varietat de serveis que s’adapten a les necessitats de cada parella. 

Els serveis de Les Fotos Deltet inclouen la fotografia de casaments, retrats familiars, fotografies d’embarassades, i sessions de fotografia infantil. Utilitzen la seva habilitat per captar la bellesa i les emocions de cada moment per crear imatges úniques i significatives. 

Les Fotos Deltet s’encarregarà de capturar els moments més especials i espontanis del vostre casament, fent que en tot moment us sentiu a gust. A més, compten amb una gran varietat de packs i ofertes a preus molt competitius. 

 • Pack Diamond.
 • Pack Gold.
 • Pack Silver.

Aquests inclouen cobertura durant tot el casament, fotògraf i videògraf, més de 500 imatges en alta resolució, vídeo de 20min, dron, entrega en 20 dies, galeria online…

Sens dubte, un munt de records d’un dels dies més especials per a vosaltres.

Les Fotos Deltet ha estat reconeguda amb diversos premis i reconeixements per la seva excel·lència en el camp de la fotografia. Aquests premis demostren la seva dedicació i passió per captar moments únics i inoblidables.

Si busqueu capturar moments especials de la manera més impressionant i significativa possible, Les Fotos Deltet és la teva millor opció.

Preguntes freqüents
 1. Tenen pack de boda?
  Sí, 3 packs diferents segons les vostres necessitats.
 2. En quin tipus de casaments treballen?
  A tota mena.
 3. Que inclouen els seus packs?
  Cobertura durant tot el casament, fotògraf i videògraf, més de 500 imatges en alta resolució, vídeo de 20min, dron, entrega en 20 dies, galeria online...