les_casas_de_matamargo_logo

Les Casas de Matamargó és una masia de l’any 1280 ubicada al municipi de Pinós (Lleida). És ideal per celebrar el vostre gran dia en plena natura.

La finca compta amb molts espais tant interiors com exteriors on podreu fer la celebració que sempre havíeu somiat amb tots els vostres convidats. Els jardins exteriors estan envoltats de naturalesa i d’unes vistes increïbles on podreu gaudir d’un banquet i d’un aperitiu ideals.

A més, tots els amfitrions podran gaudir de zona de pàrquing, zona de ball per la celebració, capella i una gran terrassa. També disposen d’un ideal espai al aire lliure i cobert per poder seguir gaudint en tot moment del vostre casament. 

A Les Casas de Matamargó us ofereix un gran ventall de serveis gràcies als més de 15 espais de la masia:

 • La cerimònia
 • El banquet
 • El càtering
 • El transport
 • La música i fotografia
 • La decoració ambiental 

Els nuvis podreu escollir el càtering que més s’adapti a les vostres necessitats. Tot i que, si teniu dubtes us ajudaran oferint diferents propostes.

A més d’acollir grans celebracions, Les Casas de Matamargó també és una casa-museu, ja que és un espai històric digne de visitar per la seva essència i la bona conservació de tots els espais de la masia. Podreu reviure com era la vida a una casa autosuficient.

A la masia Les Casas de Matamargó podreu gaudir al màxim d’un dels moments més especials de les vostres vides, envoltats dels vostres familiars i amics i, en un ambient únic i especial.

 

 

 

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Ofereixen la fotografia, la música, el transport, el banquet, la cerimònia i la decoració ambiental.
 2. Quina localització teniu?
  A la muntanya, envoltats de natura.
 3. És possible adaptar o modificar els menús?
  Sí, es pot demanar el càtering que es prefereixi.