Lipovital és el centre d’estètica ubicat a Figueres, que us ofereix experiència i professionalitat per garantir-vos estar radiants pel dia del vostre casament.

El gran equip de Lipovital, treballa amb tecnologia d’avantguarda que es basa sempre en l’última tecnologia. Us ofereix un tracte totalment personalitzat i a mida, tenint en compte les vostres necessitats.

Lipovital treballaran amb el vostre cos, perquè estigueu guapes, sanes i segures pel vostre gran dia. Així doncs, disposen d’un munt de serveis integrals per tota mena de pell, depilació làser i tradicional, pedicura i manicura… Fins i tot serveis de noces, com ara servei de “spa” on us podreu relaxar fins i tot amb els vostres acompanyants la vostra pell i, preparar-la!

Tot plegat, amb un tracte totalment personalitzat i molt familiar.

A més, actualment al centre compten amb novetats de tractaments de Spa amb embolcalls, exfoliants exclusius… i tractaments facials amb servei de diagnosis amb tècniques especials.

Cada client té unes necessitats específiques, i al centre d’estètica trobaràs el teu tractament ideal i la comoditat i confiança que sovint costa de trobar. Al centre, les ganes i la il·lusió de saber que us ajuden a estar radiants el dia del vostre casament, són imprescindibles.

No ho dubtis més i visita Lipovital per estar més radiant que mai.

 

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Ofereixen servei de depilació facial, corporal, depilació per home i dones i fotodepilació. Tractaments facials, corporals, Massatges i Reductors.
  2. Què inclou el pack de nuvis?
    És un pack exclusiu de celebració, per la núvia i les convidades.
  3. Prepareu la núvia pels reportatges de preboda i postboda?
    Sí.