LleidaClàssica són un grup de músics professionals amb més de 20 anys d’experiència al sector. Es dediquen exclusivament a tocar música a cerimònies, aportant un toc molt especial i únic.

Imagineu l’entrada del nuvi amb una música potent i rítmica, amb instruments com el piano, el violí, el violoncel o amb cantant. I, l’entrada de la núvia amb una música solemne i amb molt caràcter.
A l’aperitiu posaran música jazz en directe, amb instruments com el piano, saxo i contrabaix. Hi donarà caràcter i glamour.

El seu objectiu principal és fer més feliç el vostre gran dia. L’agrupació de músics és de Lleida, però ofereixen la possibilitat de desplaçar-se, amb consulta prèvia de la disponibilitat del grup segons les dates. Així, s’encarregaran d’animar el vostre casament sigui on sigui.

LleidaClàssica ofereix un ampli repertori musical perquè pugueu escollir entre:

 • Música per a cerimònies
 • Música per a còctels o per a banquets
 • Orquestra
 • Animació

LleidaClàssica sempre ofereix un servei de qualitat, és per això que qualsevol detall és important per a ells. S’adapten totalment a les peticions dels nuvis, per fer del vostre dia, el més especial i personalitzat possible. Per tant, podreu escollir el gènere de música que més s’adapti a les vostres preferències, les cançons que més us agradin i el nombre de músics que us agradaria que hi hagués durant l’actuació.

Els estils de música que teniu per escollir van des de jazz i música clàssica, passant per rock i pop, fins a la música més actual del moment. Tot i tenir un ampli i variat repertori de cançons, accepten peticions personals de cada parella, perquè no us falti res i pugueu gaudir al màxim del vostre dia.

Amb LleidaClàssica aconseguireu oferir un ambient excepcional i únics a tots els vostres amics i familiars. La seva música emocionarà a tots els vostres convidats, aprofitant la sensibilitat del moment.

Preguntes freqüents
 1. Quantes persones es poden contractar?
  Tenen des de solista fins a més de 6 músics.
 2. Gèneres musicals?
  Música clàssica, jazz, romàntic, pop, actual...
 3. Es poden fer modificacions?
  Sí, des del gènere fins a les cançons.
 4. S'ha de contractar equip a part?
  No, disposen de tot l'equip i material necessari.
 5. Quant dura l'actuació?
  La duració que tingui la cerimònia o l'esdeveniment.
 6. Cobren per esdeveniment o per hores?
  Cobren per esdeveniment, és a dir fins que acabi.