Lluna de Drap és la botiga de referència per a les núvies i convidades que busquen elegància i estil a les Terres de Ponent. Amb dues ubicacions, una a Mollerussa i una altra a Lleida, Lluna de Drap ofereix una experiència única i personalitzada per a cada clienta.

A la botiga de Mollerussa, trobareu una àmplia selecció de vestits de núvia, des dels més clàssics fins als més moderns. Cada núvia és especial, i a Lluna de Drap ho saben bé. Per això, el seu equip d’expertes assessores treballa amb passió per ajudar-vos a trobar el vestit dels vostres somnis, aquell que us farà sentir radiants en el vostre gran dia. També ofereixen una magnífica col·lecció de vestits de festa per a dames d’honor, mares de la núvia i convidades, garantint que tothom brilli en les celebracions.

A la botiga de Lleida, especialitzada exclusivament en moda de festa, podreu trobar aquell vestit espectacular per a qualsevol ocasió especial. Des de còctels fins a esdeveniments de gala, Lluna de Drap a Lleida ofereix dissenys que combinen elegància i sofisticació, seguint sempre les últimes tendències de moda.

El que realment fa especial Lluna de Drap és la seva atenció personalitzada i la qualitat dels seus vestits. Amb materials de primera qualitat i dissenyadors que comparteixen la seva passió per l’elegància, cada peça és seleccionada amb cura per assegurar-se que compleixi amb els estàndards més alts.

A Lluna de Drap, els somnis es fan realitat. Amb la seva dedicació a l’elegància i el servei personalitzat, és la destinació ideal per a totes les dones que volen sentir-se úniques i radiants en les seves celebracions. ¡Visiteu-los i feu del vostre dia especial una experiència inoblidable!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Vestits de núvia, festa, comunió i prêt à porter.
 2. Teniu secció Outlet?
  Sí.
 3. Es necessari cita prèvia?
  Sí, és preferible.
 4. Quins estils de dissenys teniu?
  Modern, vintage, romàntil, clàssic.
 5. I tipus de complements?
  Vels, guants, tiares, i complements pel cabell.