Contacte

Lovely Novias, situada a ple centre de Castelldefels, és una empresa que t’ofereix diferents serveis pel teu casament. A banda de la venda de vestits de núvia de marques exclusives com Pollardi o Maria Salas, posen a la teva disposició: Servei de professional de perruqueria i maquillatge, tractaments per a la pell, i diversos serveis complementaris com fotografia, decoració floral i fins i tot un servei integral de wedding planner. L’equip de Lovely Novias es compon de professionals de renom, especialitzats en disciplines específiques, per oferir-te el millor servei.

A les col·leccions de vestits de núvia, trobaràs exemplars per a tots els gustos, estils i característiques físiques. Perquè no hi ha dues dones iguals, tampoc hi ha dues núvies iguals. Tots els vestits de Lovely Novias són de qualitat i disseny excepcional. 

Si ho desitges i per a la teva comoditat, es poden traslladar al teu domicili el mateix dia del casament, per pentinar-te i maquillar-te. A la botiga disposen  d’un espai per fer la prova del vestit i la prova del pentinat.

 

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Disseny i confecció de vestits de núvia, festa, madrina, dames d'honor i complements. Tenim taller propi i col·lecció de la marca Blancary.
 2. Amb quina antelació s'ha de contactar?
  6 mesos.
 3. Teniu secció Outlet?
  No.
 4. Es necessari cita prèvia?
  No és necessària però és aconsellable.
 5. Quins estils de dissenys teniu?
  Glamour, vintage, romàntic, clàssic.
 6. I tipus de complements?
  Vels, guants, tiares, sabates, jaquetes, tocats i capelines.