Lovely Rice està format pel Pau i la Vero, una parella d’amants de l’organització d’esdeveniments. Amb la seva formació i professionalitat, s’encarregaran que el vostre casament surti tal com havíeu somiat.

Són grans professionals en el sector i es complementen l’un a l’altre per fer del vostre gran dia, el millor de les vostres vides. Tenen diferents serveis per oferir-vos:

 • W – Integral: Si no sabeu per on començar, aquesta és la millor opció per a vosaltres. Amb el servei W – Integral s’encarregaran de tots els aspectes necessaris pel vostre casament. Cuidaran fins al més mínim detall perquè no us hagueu de preocupar per res. En tot moment escoltaran els vostres gustos i idees, perquè el vostre dia vagi lligat en tot moment a la vostra essència. 
 • W – Coordinació: Amb aquest servei estaran al vostre costat marcant tots els temps, coordinant els proveïdors que heu contractat, resolent els imprevistos que puguin sorgir… Seran un suport essencial perquè tot surti perfecte. 
 • W – Deco: Personalitzaran el vostre casament, donant un valor afegit i reflectint en tot moment la vostra personalitat. Transformaran cada espai decorant-lo amb els detalls més adients i adequats per cada estil. A més, es fan càrrec de muntar i desmuntar els ambients i de contactar amb els millors proveïdors per il·luminació, decoracions florals, pirotècnics…

Lovely Rice sap tots i cadascun dels aspectes que s’han de tenir en compte perquè el casament surti perfecte. Per això, faran que pugueu viure el millor dia de les vostres vides, amb les persones més estimades i sense preocupar-vos. Faran del vostre casament un dia màgic i inoblidable!

Contacteu amb Lovely Rice i deixeu tota l’organització en les millors mans.

 

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Cerimònia, localització, decoració, música, fotografia, lloguer de cotxes, ambientació, coordinació...
 2. Amb quins tipus de cerimònies treballen?
  Cerimònies de tota mena, s'adapten al 100% als gustos i requisits de cada parella.
 3. Nombre de convidats?
  Des de casaments petits amb menys de 100 convidats, fins a grans casaments de 500 convidats.