Luxsound_Logo

La música sempre ha estat part de nosaltres. La portem dins d’una manera impossible d’explicar. Ens ha acompanyat a tots els nostres moments especials, aquella cançó que sonava a una festa inoblidable, la teva cançó preferida, aquella que comparteixes amb una persona especial.

Luxsound és la teva opció perquè tots aquests sentiments formin part del teu casament, una música que mereix ser la banda sonora del dia més especial de la teva vida. Una empresa dedicada a la música, il·luminació i efectes de so per a donar a cada moment una personalitat especial.

Luxsound compta amb un ampli equip de professionals de la música, Dj que preparen cada cançó especialment per a vosaltres fent memorable el vostre casament. Per això preparen cada casament de forma personalitzada, estaran al vostre costat, busquen conèixer la vostra història, els vostres gustos, i tot el que us fa ser qui sou, per a oferir un servei perfecte.

Compten amb un equip d’il·luminació per a cada moment, crear un ambient de festa o un més personal i íntim. Saben adaptar-se a les necessitats del moment, a fer propostes úniques, el seu objectiu es fer del vostre dia un inoblidable.

No tenen límits per a poder il·luminar un camí, l’espai de la cerimònia o un bosc, allà on se celebri el casament, estarà ple de llums i colors de la mà de Luxsound, i gràcies a la gran qualitat i autonomia de 12 hores del seu equip, podreu comptar amb ells per a tot el dia.

Els efectes són l’últim detall per a una festa d’ensomni, a Luxsound són especialistes en crear moments i sentiments, us esperen pluges de confeti i serpentines, fonts de foc, pirotècnia, tubs de colors, espelmes flotants, tot el que desitgeu, Luxsound pot fer-ho realitat.

Preguntes freqüents
 1. Quin és el vostre repertori musical?
  Fem una tria de les vostres cançons preferides i gustos, creant una llista per a gaudir d'una festa inoblidable!
 2. Es poden demanar cançons que no formin part del vostre repertori habitual?
  Podeu recomanar totes les que vulgueu, tant vosaltres com els convidats.
 3. Possibilitat de desplaçament?
  Ens desplacem a les províncies de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona!
 4. Oferiu pack de nuvis?
  Sí, oferim packs, descomptes, etc.