M | BODA ÍNTIMA treballa amb una filosofia: la vida va de felicitat. Per això busquen immortalitzar els moments més feliços de les vostres vides. Capturen la més pura essència d’un dia tant especial, fer dels petits moments efímers, eterns. 

Estan segurs de què la vostra és una història d’amor que val la pena recordar. I la fotografia de M | BODA ÍNTIMA és la millor manera. Especialistes en fotografia documental, real i sense excessos. Busquen la realitat de cada parella, aquella sense postures forçades, simplement plasmar allò que ens fa únics, el més íntim, el que portem més dins.

Amb M | BODA ÍNTIMA trobareu un espai únic, on us espera una relació personal, en la que us sentireu tant a gust com a l’hora de fer les fotografies. Podreu explicar la vostra història a través d’un reportatge que recordareu sempre.

Treballen al teu costat per a aconseguir els millors resultats possibles. Ofereixen un servei a mida per a cada parella, per a mantenir aquesta naturalitat i espontaneïtat tant vostre. No hi ha dues històries iguals, i tampoc dues parelles iguals. Per això trobareu cada fotografia i reportatge únics, amb la seva pròpia personalitat.

Captar les emocions més pures és la seva especialitat, així que només us demanen una cosa: gaudiu del vostre dia! Ells s’encarregaran de la resta. De què pugueu reviure un dia tant especial tant com vulgueu, fotografies, vídeos i molts somriures a la càmera. Una història especial que mereix un reportatge especial!

Els podeu escriure un WhatsApp, mail o trucar-les. Si ho preferiu, podeu omplir el formulari que trobareu aquí i es posaran en contacte amb vosaltres el més aviat possible. +34 697 66 31 53 // info@mbodaintima.com

Preguntes freqüents
 1. Què inclou el reportatge de boda?
  El reportatge de boda complet inclou des dels preparatius de la parella fins una hora i mitja (aprox.) des de l’inici del ball.
 2. Quantes fotografies lliuren als nuvis?
  Els reportatges de boda complets solen tenir, aproximadament, 700-800 fotografies. Us les entregaran en alta resolució i mida web, ideal per compartir-les. Totes les fotografies lliures de firmes i marques d’aigua.
 3. Data d'entrega?
  Calculen un màxim de 3 mesos des del dia de la boda.
 4. Com lliuren el reportatge?
  Amb qualsevol dels seus packs les fotografies s’entregaran de manera digital a través d’una galeria online exclusiva per a cada client. Amb el Pack Digital, a més a més de la galeria online, us entregaran una caixa de vidre on hi trobareu un USB personalitzat i 10 còpies impreses amb paper Fine Art (13x18cm). El Pack Àlbum inclou la galeria online, una petita caixeta amb l’USB personalitzat i un Àlbum de boda Editorial amb tela de lli amb el color personalitzable. https://www.mbodaintima.com/botiga/