M Boda Intima són un gran equip de professionals del món de la fotografia nupcial. La seva filosofia és la naturalitat en la creació de les imatges, sense interferir en els esdeveniments d’aquest dia tan especial, i delicadesa per observar amb cura i enquadrar aquell gest, aquella mirada, aquella escena que està essent única i que mai més es repetirà.

Dedicaran amb molta cura tota la seva experiència i professionalitat en documentar el vostre casament amb unes imatges fresques, delicades i naturals, i per damunt de tot amb un somriure i per suposat, molt d’amor.

Tots els materials escollits per a les entregues dels seus reportatges s’han triat amb molta cura i amor. Sempre pensant en el millor per el nostre entorn i medi ambient. Materials com la fusta, el paper, el cotó, el lli…

Preguntes freqüents
 1. Què inclou el reportatge de boda?
  El reportatge de boda complet inclou des dels preparatius de la parella fins al cap d’una estona de l’inici del ball. Equip de dues fotògrafes.
 2. Quantes fotografies lliureu als nuvis?
  Els reportatges de boda complets solen tenir, aproximadament, 700 fotografies. Us les entregarem en alta resolució i mida web, ideal per compartir-les. Totes les fotografies lliures de firmes i marques d’aigua.
 3. Data d'entrega?
  Calculem un màxim de 3 mesos des del dia de la boda.
 4. Com lliureu el reportatge?
  Amb qualsevol dels nostres packs les fotografies s’entregaran de manera digital a través d’una galeria privada exclusiva de cada client. Amb el Pack Digital, a més a més de la galeria online, us entregarem una caixa de fusta on hi trobareu un USB amb les fotografies del vostre reportatge i 20 còpies impreses (13x18cm). Amb el Pack Àlbum us entregarem les fotografies a la galeria online, una petita caixeta amb l’USB i l’Àlbum de boda Editorial.
 5. Com ens podem conèixer?
  Ens podeu escriure o trucar-nos. Podem mirar agendes i trobar una estona per veure’ns. Nosaltres estem a Madremanya, a prop de La Bisbal d’Empordà, però molt sovint som a Girona, així que ens és fàcil adaptar-nos. També podem fer una videotrucada.