Amb la mezzosoprano Magdalena Campasol, Mezzosoprano el vostre casament adquireix una dimensió musical única i inoblidable. Com a mezzosoprano de gran prestigi, Magdalena Campasol ha posat la seva veu al servei de nombroses parelles, oferint un toc de sofisticació i elegància a cada cerimònia.

La música en viu és un element fonamental en qualsevol casament, sigui civil o religiós. Podeu estar segurs que la selecció musical s’adequarà a l’essència de la vostra celebració i a la vostra pròpia personalitat. Com a mestra de cerimònies, atén les vostres necessitats i preferències, oferint assessorament i orientació per crear un casament totalment a mida.

Des de l’entrada de la núvia fins a la signatura dels vostres vots, la interpretació apassionada de Magdalena Campasol, Mezzosoprano omplirà l’ambient de bellesa i emoció. La seva versatilitat i talent únic asseguren que la vostra boda es converteixi en un espectacle musical inoblidable per a vosaltres i tots els assistents, tant en la cerimònia religiosa o civil, com durant el còctel o aperitiu.

Descobriu la qualitat musical i el cant de la Magdalena Campasol, Mezzosoprano a través del seu repertori variat i adaptable, perfectament seleccionat per a cada moment especial de la vostra celebració. Amb ella, la vostra boda es convertirà en un record inesborrable, impregnat de la seva música encisadora i la seva presència única.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Música per a cada moment del casament. També ofereix el servei de mestra de cerimònies
 2. Quin estil de música oferiu?
  El seu estil és líric i inclou música clàssica, òpera, música sacra, música popular i contemporània
 3. Tipus de formació musical?
  Mezzosoprano de la formació de cambra Anima Libera " classical- crossover"
 4. Es desplaça?
  Sí, es desplaça arreu de Catalunya.