MAGON EVENTS neix amb l’objectiu de posar a la vostra disposició l’experiència acumulada durant aquests anys per tal que el vostre casament sigui un èxit i disposeu de tot allò que pugueu necessitar.

Disposem de:

Darrers avenços en informàtica i comunicacions.
Un equip humà constantment en preparació que participa en cursos de formació i especialització, en reunions del sector turístic, en fires i en viatges de promoció.
Àmplia experiència en l’organització de petits i mitjans esdeveniments.
Seguiment continuat dels viatges amb el suport necessari i contacte directes les 24 hores del dia.

Només ens heu d’explicar la vostra idea i nosaltres la convertim en realitat responent a cada un dels vostres requeriments a través de l’àmplia oferta de recursos de què disposem a l’illa.

Treballem estretament amb els principals proveïdors per tal d’oferir-vos una solució global que s’adeqüi a les vostres necessitats.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de convidats?
  Personalitzat.
 2. Quins serveis ofereixen?
  Allotjament en hotels amb encant, finques rurals, hotels d’interior i de platja, vil·les amb piscina privada. Bitllets d’avió i/o vaixell i/o tren. Trasllats. Lloguer de vehicles privats amb conductor. Cotxes de lloguer. Gestió i lloguer d’espais singulars: cellers, espais a l’aire lliure, teatre, fortalesa de La Mola, museus, sales de conferències. Càtering. Invitacions, detalls i llistes de noces.
 3. Amb quins tipus de cerimònies treballeu?
  Religiosa, simbòlica, civil, temàtica, aire lliure, ecològica...
 4. Sou especialistes?
  Sí, en tot tipus de boda.