La Mar Rodríguez és una jove dissenyadora de moda nupcial que de molt jove va descobrir la seva passió per aquesta disciplina. Després de cursar estudis en disseny gràfic, es va especialitzar en disseny de moda per finalment fer del seu gran talent i afició la seva professió. Avui dia, la Mar Rodríguez s’ha convertit en un important referent en el sector de la moda. L’any 2001 participa per primera vegada en la Passarel·la Gaudí de Barcelona i els seus vestits es venen a 24 punts de venda. L’any 2004 obre les portes del seu nou espai i atelier, on rep personalment a les seves clientes. El mateix any, rep el reconeixement de “Promesa moda nupcial espanyola”, distinció que se li atorga durant tres anys consecutius.
Si pel teu gran dia vols lluir un vestit exclusiu, singular, fet a mida i personalitzat, elaborat amb teixits de màxima qualitat i signat per una dissenyadora de màxim prestigi, Mar Rodríguez serà la teva millor aliada. La dissenyadora vesteix a la dona que se sent única, amb identitat i personalitat fortes, somiadora, romàntica, que cerca la bellesa, l’elegància i la distinció.
Des de l’any 2010, Mar Rodríguez posa la seva creativitat i el seu bon gust també a disposició de les madrines, convidades i dels nuvis amb dissenys de moda nupcial masculina personalitzats.
Pel teu casament et mereixes lluir espectacular, amb un vestit on cada més mínim detall està acuradament pensat, estudiat i treballat. Un vestit que sigui reflex de la teva essència i que estigui a l’alçada d’aquest gran esdeveniment. Per això, amb la Mar Rodríguez estaràs en les millors mans!

 

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixes?
    Disseny de vestits de nuvia personalitzats, com també vestits per a madrines, convidades i sastreria de nuvi.
  2. Quin és el teu estil de vestits de núvia?
    Romàntic, glamur, modern, actual, original, vintage.
  3. És necessari demanar cita prèvia?
    Si.