Amb més de 40 anys d’experiència, l’equip de Mari Aliu Perruquers s’ha convertit en tot un referent a Premià de Mar i més enllà.

Són especialistes en serveis de perruqueria tant per a dones, com per a homes. Durant la seva llarga trajectòria en el sector de la bellesa, han creat tota mena de pentinats per a centenars de núvies, pel seu gran dia. Han tractat amb cabells llargs o curts, llisos o més arrissats, realitzant recollits totalment espectaculars. També podeu optar per altres alternatives més senzilles, depenent dels vostres gustos.

A Mari Aliu Perruquers t’assessoraran i t’ajudaran a trobar l’opció que més et pugui afavorir amb el teu vestit de núvia. Al seu centre de bellesa només fan servir productes d’alta qualitat i de les millors marques del mercat.

Tanmateix, també ofereixen altres tipus de serveis, perquè vagis impecable el dia del teu casament, com:

 • Servei de maquillatge per a núvies
 • Servei de fotodepilació

A més, s’encarregaran de què el vostre futur marit també llueixi un pentinat i uns acabats molt afavoridors.

A Mari Aliu Perruquers t’oferiran un tracte proper, flexible i molt amable. S’adaptaran al 100% a vosaltres perquè sortiu satisfets i us oferiran un servei totalment personalitzat. Podeu posar-vos en contacte amb el centre i, no dubteu en deixar els vostres acabats a les seves mans. 

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Perruqueria per a nuvis, maquillatge, estètica (manicura, pedicura, depilacions...), tractaments de bellesa i assessoria d'imatge.
 2. Què inclou el pack de nuvis?
  Ens adaptem a les necessitats del client.
 3. Feu servei a domicili?
  Sí.
 4. Prepareu la núvia pels reportatges de preboda i postboda?
  Sí.