La seva filosofia de treball és la naturalitat i delicadesa.  Naturalitat en la creació de les imatges sense interferir en el transcurs dels aconteixaments d’aquell dia, i delicadesa per observar amb cura i enquadrar aquella escena, aquell gest, aquella mirada que està essent única que mai més es repetirà.

A MarinaSaenzdePablo Fotografia els agrada pensar que els i les fotògrafs de boda som afortunades no només per compartir aquell dia tan especial, sinó també de poder documentar tot el seu significat amb imatges, les quals perduraran per sempre.

Per als seus acabats utilitzen materials orgànics com la fusta, el paper, el cotó i el lli, aconseguint uns productes únics i de qualitat.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereix?
  Reportatges de Boda, Pre i Post Boda. Entregues mitjançant Galeria on-line, Usb i Àlbum.
 2. Què inclou el pack de boda?
  Els nostres reportatges de boda són totalment personalitzats. El client escull el format d’entrega del reportatge de boda (Galeria On-line, Usb o Àlbum) que més els agradi, podent així combinar qualsevol de les opcions. Promoció actual (vàlid fins 16/12/18) - Reportatge de boda + Usb + Àlbum i reportatge de PRE BODA DE REGAL
 3. Teniu disponibilitat de desplaçament?
  Si, i tan! Ens encanta descobrir llocs nous. Serem allà on vulgueu que siguem.
 4. Quin es el vostre estil de fotografía?
  El nostre objectiu és explicar la vostra història d’amor. Amb unes imatges naturals i delicades, busquem sempre l’emoció, les mirades i gestos...No ens agrada interferir, simplement documentem aquest dia tan especial amb molt de tacte i amor.
 5. Temps aproximat d’entrega del reportatge final?
  Un màxim de 3 mesos.