18 anys d’experiència, una àmplia oferta en tota mena de tractaments, i una atenció professional impecable i personalitzada són només alguns dels motius pels quals Marisol Jiménez Centre d’Imatge és avui dia un dels grans referents per a les núvies més exigents de Barcelona, que en el seu gran dia volen lluir espectaculars.

Ofereix:

Manicura: ungles de gel i de porcellana, ungles decorades, reconstrucció d’ungles mossegades, manicura francesa, shellac, manicura permanent i semipermanent.
Pedicura: Pedicura francesa, permanent i semipermanent, Shellac, reconstrucció…
Tractaments corporals: Tractaments reductors, peeling, massatges.
Tractaments facials: Peeling facial, neteja facial, maquillatge, pestanyes 3D…
Depilació: cera, làser, fotodepilació IPL.
Micropigmentació: Celles, llavis, ulls.

Després d’analitzar detalladament les teves característiques físiques, l’equip del centre t’assessorarà i trobarà les solucions perfectes, els tractaments més adients per a tu.

A més, tenen 3 packs de núvies. Trobaràs més informació aquí.

Si vols deixar la teva bellesa en bones mans, Marisol Jiménez Centre d’Imatge és una aposta segura. Pel teu casament, t’ho mereixes!

Dóna un cop d’ull a la botiga online de tractaments.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Manicura: ungles de gel i de porcellana, ungles decorades, reconstrucció d'ungles mossegades, manicura francesa, shellac, manicura permanent i semipermanent. Pedicura: Pedicura francesa, permanent i semipermanent, Shellac, reconstrucció... Tractaments corporals: Tractaments reductors, peeling, massatges... Tractaments facials: Peeling facial, neteja facial, maquillatge, pestanyes 3D... Depilació: cera, làser, fotodepilació IPL, Micropigmentació: Celles, llavis, ulls
 2. Oferiu packs?
  Sí, disposem de 3 packs per a núvies.
 3. És necessari demanar cita prèvia?
  Sí.
 4. Oferiu tractaments per a homes?
  Sí.