Marry Me és una empresa formada per la Laia i la Carol. A través del visor de la càmera expressen amb foto i vídeo una història de moments inoblidables del vostre dia.

Les fascina sortir a aventurar-se, crear un lligam amb les parelles i uns records vibrants. Joves i plenes d’idees, a l’espera de crear noves històries.

Es defineixen per tenir un estil natural i espontani, connecten amb els gustos de les parelles i reflecteixen la seves emocions en les històries.

Transmeten l’essència de les parelles en resultats enèrgics, dinàmics, estètics i amb personalitat.

A través de la fotografia i el vídeo busquen la manera més creativa i propera per reflectir la dinàmica, espontaneïtat i personalitat de la parella.

Mostrant una estètica i realitat diferent en cada projecte. Amb elles està tot controlat, relaxeu-vos i deixeu-vos portar per la eufòria d’emocions i molta festa!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  - Servei de Fotografia de Casament - Servei de Vídeo de Casament - Pack Foto + Vídeo de Casament
 2. Què inclou el pack de boda?
  Cobertura de tota la boda des dels preparatius (maquillatge, pentinat…), Cerimònia, Reportatge, Aperitiu, Banquet fins al Ball i festa. Amb fotografia, l’entrega de totes les fotografies editades sense límit i 10 fotografies físiques en format estàndard. Amb vídeo, editen un Trailer d’1 a 3 minuts i un vídeo llarg de 30min-1h aprox. Depèn de cada casament, s’adapten al minutatge perquè surti tot el dia. L’entrega és amb un Pen drive (5-6 mesos màxim).
 3. Oferiu altres serveis?
  Sí, tenim servei de Dron, tant per foto com per vídeo, àlbum de fotos, servei de Preboda i Postboda, Save the date, lloguer de projector, càmera Instax amb llibre de firmes, trailer convidats….
 4. Amb quina antelació he de posar-me en contacte amb vosaltres?
  El més aviat possible. Tres mesos d’antelació màxim, ja que us podeu arriscar a que la data estigui ocupada.
 5. Quin és el recàrrec per desplaçament?
  El desplaçament està inclòs per les comarques Gironines (a excepció de la Cerdanya i i el Ripollès), per la resta de comarques afegirem un petit recàrrec. Si sortim de la província Girona, es conta el desplaçament a part.