Mas Can Ferrer és un espai idíl·lic, situat al bell mig del Parc Natural del Montseny, cuidat durant 25 generacions, perquè pugueu gaudir de la seva exuberant bellesa i del seu espectacular entorn. Mas Can Ferrer ofereix les seves elegants instal:lacions per a casaments i esdeveniments.

La seva extraordinària ubicació, i les vistes privilegiades que ofereix al Parc Natural, juntament amb els magnífics i extensos jardins que envolten la masia, el converteixen en un entorn immillorable i per al vostre casament. Al jardí, el Mas disposa d’un gran porxo envoltat de natura, ideal per gaudir-hi d’un fantàstic aperitiu i per capturar imatges úniques pel vostre reportatge fotogràfic… I s’ofereix com a plan B immillorable!

L’espai de Mas Can Ferrer és grandiós, obert i molt personalitzable. L’elegant saló interior principal, rodejat de finestrals, pot acollir fins a 300 persones, o fins i tot més, ja que si cal, afegiran una carpa annexa al saló. Per a casaments més intims, disposen de salons de mides més reduïdes.

A l’hora de celebrar el teu gran dia a Mas Can Ferrer, no hauràs de patir per res. L’equip professional s’encarregarà d’organitzar tots els serveis complementaris i de personalitzar l’espai al teu gust i adaptar-lo a les teves necessitats. Disposen d’una selecta cartera de proveïdors, i si vosaltres ja heu escollit els vostres, no tindran cap inconvenient en treballar amb ells. Pel banquet, us proposaran diferents càterings perquè trieu el que més us agradi, i també podreu triar un que no figuri a la seva llista.

Mas Can Ferrer disposa fins i tot d’un heliport, per si vols sorprendre el teu futur marit i tots els convidats amb un espectacular aterratge amb helicòpter. Sense dubte, un espai apte pels casaments més exigents!

 

Preguntes freqüents
 1. Màxim de convidats?
  Fins a 300 persones a l'interior. Per a més persones, es pot afegir una carpa anexa al saló.
 2. de quines instal·lacions disposeu?
  Ermita, extensos jardins, salons de diferents capacitats, espai per a la festa, cuina, heliport, pàrking i allotjament pels nuvis i convidats.
 3. Exclusivitat de l'espai?
  Si, només es celebra un casament al dia.
 4. Exclusivitat provedors de serveis complementaris?
  No.
 5. Limitació horària?
  No.