Mas Carreras 1846, és una masia rural que compta amb més de 174 anys d’història. Al principi va ser una llar de terratinents amb una gran extensió de camps, però avui en dia s’ha adaptat com a hotel. Acull celebracions i esdeveniments de tot tipus, com són els casaments!

Gràcies a la seva experiència poden oferir idees originals per personalitzar la vostra celebració. On podreu utilitzar l’edifici adjunt de la casa principal per celebrar el vostre banquet. Amb capacitat de 180 persones.

La seva missió és guiar-vos i ajudar-vos amb la organització del vostre casament. I si voleu allotjar-vos per descansar després de la gran celebració, Mas Carreras 1846 compta amb 11 habitacions totalment equipades, un menjador, una sala d’estar i una cuina accessible per als hostes.

A l’àrea a l’aire lliure, pot trobar una gran extensió de jardins, una bella piscina amb una àrea de descans. Aquests llocs són perfectes per celebrar una cerimònia civil, un còctel de benvinguda o fins i tot el banquet.

L’Hotel Mas Carreras és a prop del Baix Empordà, i els voltants són ideals per practicar ciclisme i senderisme. Girona és a només 15 minuts amb cotxe, a l’igual que les platges de la Costa Brava. A més, a només 30 minuts, es troba el Museu Dalí a Figueres, per a aquells amb interessos culturals.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  180 persones.
 2. Espais disponibles?
  Salons de banquets, terrassa, zona amb jardí, carpa, cuina per l'ús del càtering, zona de ball, aparcament, habitacions...
 3. Quins serveis ofereixen?
  Banquet, cerimònia, fotografia, música, transport, decoració.
 4. Quina localització teniu?
  Al camp, a les afores de la ciutat.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  De mercat, tradicional, d'autor, internacional...
 6. És possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 7. Feu menús especials?
  Sí, apte per vegetarians, celíacs, diabètics, hipertensos...
 8. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 9. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  No.
 10. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.