logo-mas-casanova

La casa pairal Mas Casanova és una exclusiva masia catalana, totalment rehabilitada, situada al cor de la Garrotxa, envoltada d’un entorn natural privilegiat amb un espai exterior de més de 10.000 m².

La casa està restaurada al detall, respectant la construcció inicial, utilitzant materials nobles com la fusta i la pedra amb totes les comoditats per tal que us pugueu sentir com a casa.

La finca Mas Casanova disposa d’una gran sala especialment pensada perquè pugueu celebrar grans esdeveniments: casaments, aniversaris amb família i amics, comunions, reunions d’empresa, trobades i activitats. Cal reservar-la de forma independent i únicament quan els allotjaments rurals de la casa pairal i la cabanya estiguin lliures.

La sala de celebracions inclou un gran espai diàfan amb grans finestrals per poder fer els àpats amb capacitat de fins a 150 persones amb accés directe a un ampli jardí. Tot l’espai disposa de aire condicionat, calefacció i accés wifi gratuït.

A més, la sala disposa de cuina professional totalment equipada amb forn, fogons de gas, planxa de cuina, cambra frigorífica, carro de plats calents, piques, taules per emplatar i rentaplats industrial. Una cuina especialment pensada per cuinar i servir càterings.

A l’entrada de la sala trobareu un espai de recepció amb armaris guarda-roba de roure, una zona de bar amb botelleres, una pica i un espai adaptat per cafetera professional. I es disposa de tres grans lavabos: home, dona i minusvàlids.

A l’exterior hi trobareu un gran jardí per, si ho preferiu fer la celebració a l’exterior amb zona de terrassa enrajolada amb il·luminació exterior i jardí. També disposa de pàrquing privat amb capacitat per 60 cotxes.

Mas Casanova també ofereix dues cases on tant vosaltres com els teus convidats us hi podreu allotjar: La Cabanya i La Casa Pairal.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Fins a 150 persones.
 2. Espais disponibles?
  Sala de celebracions, zona amb jardí, cuina professional, pàrquing...
 3. Quins serveis ofereixen?
  Lloguer de sala de celebracions, banquet, allotjament, activitats...
 4. Quina localització teniu?
  A la muntanya, envoltada de natura.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  Cuina professional per cuinar i oferir càterings.
 6. Feu menús especials?
  Sí.
 7. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 8. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.