Mas_de_la_Sala_logo

Si esteu buscant on fer el vostre banquet de casament, Mas de la Sala, és l’espai ideal per gaudir d’uns bons àpats i a la natura amb els vostres convidats.

Mas de la Sala és un restaurant hotel de quatre estrelles ideal per casaments. Se situa al cor de Catalunya i el trobareu en un entorn on contemplareu paisatges adaptats a totes les estacions… Imagineu el vostre banquet a la tardor acompanyat dels cants dels ocells… Increïble!

Així doncs, gràcies al territori on s’ubiquen (Geoparc Mundial Unesco) tenen els millors aliments de qualitat, el que els converteix en restaurant de proximitat. Ofereixen un munt de plats tradicionals i i donant valor a tots aquells productes de temporada i de la zona. És per això, que el seu menú disposa d’aperitius del territori, primer plat, segon plat, pre-postres i també demanar el vostre pastís nupcial, que els fan encantadors!

El jardí i l’amfiteatre Sequia del Mas de la Sala són espais ideals per a celebrar cerimònies civils. A més, si és del vostre gust, podreu demanar el seu servei d’ostatge a l’hotel i gaudir de les habitacions que disposa, o bé visitar el seu celler.

Si voleu gaudir el vostre banquet a la millor masia hotel i restaurant i rodejada de natura… Mas de la Sala, sens dubte és el lloc perfecte.